Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SZeretném lemondani a GYEDet....

SZeretném lemondani a GYEDet. Hol lehet letölteni hozzá nyomtatványt vagy mintát?

Figyelt kérdés
A 2. babám hamarosan megszületik, és a thgy-t akarom megigéynelni, ezért szeretném lemondani a GYEDet.
2010. máj. 31. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Soká járna le a gyed-ed?
2010. máj. 31. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
november elején járna le a GYEd, júl. közepén fogok szülni
2010. máj. 31. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Értelek. Én is júl. közepén fogok szülni, de nekem júl elején fog lejárni a gyedem.

Szóval szerintem hívd fel a folyósítót, az oep-et, s ott megmondják tutira, mit kell tenned. Lehet egy lemondó nyilatkozatot kell írnod, vagy lehet elég telón is elintézni.

Könnyű szülést, jó babázást!

2010. máj. 31. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg kell írni. Nincs rá nyomtatvány, elég, ha két mondatban leírod, hogy mit mondasz le és mit igényelsz. Plusz leírod az adataitokat, a tiédet és a gyerekekét.

De a gondolod, írj privátban és elküldöm neked, amit írtam.

2010. máj. 31. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!