Van még itt olyan aki nem csináltatott semmiféle vizsgálatot (genetikai uhn kívül)?
Mi semmi kombinált meg prena és hasonló teszteket nem végeztettünk el. Én nem is bánom. Remélem.tényleg nem beteg, na de nem is ez a lényeg.
Van még ilyen (idézem ismerősem) merész kismama/anya?
Igen ezért sem csinaltattunk kombinált tesztet , egyrészt pár számért adok ki pénzt másrészt ha rossz jon ki tiszta ideg lettem vna napokig/ hetekig. Az semmire sem jó. Prenara meg nem koltottunk.. ez gondolom érthető!!
És ahogy jó ertékekkel lehet pl downos(de amugy mas betegsegek is leteznek) úgy rossz értékekkel is lehet egészséges, es lehet h elvetetnek az emberek egeszseges babakat.. sajnos ilyet is hallottam.
Ikres mami, en is perelten vna hisz vmibol fizetni kell a gyerek koltsegeit a fejlődése érdekében.
Tájekoztatott az orvosom h 75% ban pontos a genetikai ultrahang es tisztaban vagyunk vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!