Mit dolgoztok/tanultok, míg otthon vagytok a terhesség alatt vagy a babával?
Figyelt kérdés
Mindenképp szeretnék valamit dolgozni, azon kívül, hogy vasalgatom a babarucikat :)2017. okt. 26. 17:12
11/13 anonim válasza:
Online vállalkozást üzemeltetek, ez a szakmám, és a munkám is.
Most 33 hetes vagyok, igyekszem minél jobban automatizálni, mire megszületik a pici, de teljesen nem fogom abbahagyni, mert ez egyfajta passzív bevétel nekem.
12/13 anonim válasza:
Én amíg terhes voltam 32.hétig dolgoztam gyógytornászként, azért csak eddig, mert nagyon sokat kellett emelni és már nem bírtam. Mellette master képzésre jártam/járok. Miután megszületett a Pici megcsináltam az egyetemen az abszolutóriumomat, készülök a márciusi államvizsgára, közben napi 1 magánbeteghez eljárok. Nem könnyű. Nagyon várom, hogy meglegyen az államvizsgám.
13/13 anonim válasza:
Jah és 11 hónapos a Kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!