Van valami hobbitok, amit terhesség vagy az azt követő otthon lét alatt tanultatok meg?
puzzle; helyhiány miatt főleg a 3D-sek.
És újra olvasok; de az korábban is megvolt.
Neked?
Én varrni tanultam meg, varrógéppel :) erre valahogy sosem volt lehetőségem és/vagy (magam sem tudom) érdeklődésem. Most patchworközök. Régi anyagokkal kezdtem, de elcsábultam és vettem pár újat is.
Én imádok puzzleni, de már ezer éve nem csináltam. Már várom hogy a fiam olyan idős legyen hogy vele is le lehessen ülni.
Én régebben is olyan voltam, meg most is, hogy bármibe belekezdek, aztán az érdeklődés tart, ameddig tart :)
Terhesen, főleg a vége felé, amikor már nem nagyon tudtam mászkálni, szórakoztam az üvegfestéssel, gyöngyöt is fűztem.
Azóta az elmúlt négy évben csináltam egy csomó mindent :) Állandó hobbiként megmaradt a nyelvtanulás, már amikor időm van rá, egyetem meg gyerek mellett (angolul már tudok, most héberül és svédül tanulok - a svédet csak pár hete kezdtem).
Olvasni régen is szerettem, de mióta egyetemre járok, kihordtam már a fél könyvtárat (hoppá, vissza is kéne vinni párat, lejár a határidő), mert ott annyi jó könyv van, megvenni meg azért drága mulatság lenne.
Mostanában sok mindent készítettem süthető gyurmából, illetve "felfedeztem" az olcsóbb változatot, megcsinálom ugyan azt sógyurmából, kisütöm, befestem, lelakkozom, és az eredmény majdhogy nem ugyanaz :) De csináltam sok ékszert zsugorkából is. A legújabb hobbim most éppen a papírmasé, tele a lakás mindenféle ibrikekkel és kistálakkal :)
De jó, hogy mondod a varrást, én is szeretném megtanulni, csak magamat ismerve nem érné meg egy varrógépet megvenni, úgyis megunnám, mire úgy igazán belejönnék. Na lehet persze, hogy nem így lenne, de igazából el se férne nagyon sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!