Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges újabb terhesség...

Lehetséges újabb terhesség már a korai terhességmegszakadást követő hónapban is?

Figyelt kérdés

Elment a babám. Illetve doki egyáltalán nem is látta, csak 2 db teszt lett pozitív. Kaptam ugyan Duphastont, de nem tapadt meg, és rögtön az elején kiürült a baba. Miután a doki is megállapította, hogy nincs terhesség, abbahagytam a Duphastont, és rögtön meg is jött, bár előtte is folyamatosan barnáztam.

Szóval nem mondta a doki, hogy szükség lenne bármi művi megszakításra, és látom, magától is ürül a szervezetem. A mostani mensim állagra is más, mint a korábbiak, végre piros színe van.

Ilyen esetben, ha már a kezdeti megtapadás sem volt sikeres, és nem került sor drasztikus beavatkozásra, lehetséges-e már a következő ciklusban ismét teherbe esni? Vagy a méhnyálkahártya akkor sem az igazi? van olyan, aki utána rögtön teherbe esett, és megszülte a babát?

2009. jan. 27. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem másfél évre sikerült újra teherbe esnem,elhalt iker terhességem volt. A sogornőmnek viszont elvetélt és a kövtkezö honapban már ismét terhes lett,2 éves a lurko! sok sikert. Csak ne parázz rá!
2009. jan. 27. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
szia. Engem is nagyon érdekelne, minden ilyen tapasztalat. Az előző hónapban volt egy felszívódó terhességem. Ma már a 40. napon vagyok és még nem jött meg. Szurkál az alhasam és nagyon fel van puffadva. vizsont a 35.napon készült tesztem negatív. Holnap megyek orvoshoz.
2009. jan. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!