Mit dolgoztok/tanultok, míg otthon vagytok a terhesség alatt vagy a babával?
Figyelt kérdés
Mindenképp szeretnék valamit dolgozni, azon kívül, hogy vasalgatom a babarucikat :)2017. okt. 26. 17:12
1/13 anonim válasza:
Egyetemre jártam. Jogász szakra, levelező tagozaton.
2/13 anonim válasza:
Te is jó nagy tévedésben vagy a gyereknevelést illetően. :)
A "babarucik vasalgatása" lesz a legkisebb dolgod.
Egyébként szakmai továbbképzésen vettem részt, de nem azért mert annyi üres szabadidőm lett volna. Éjszaka tanultam az alvásidőm egy részét beáldozva.
3/13 anonim válasza:
Amit elotte, csak most ritkan jarok be, grafikus vagyok. 5 honapos volt a fiam, amikor "visszamentem" reszmunkaidoben dolgozni ugy, hogy kozben itthon van a gyerekem. 13 honapos koraig nagyon kemeny volt, es azota sem konnyu, most 1,5 eves. Meg akartam tartani a munkam, es nem akartam bolcsibe adni a gyerekem, viszont utolag sokkal kesobb kezdenek ujra dolgozni. Egyebkent egyszer sem vasaltam babaruhat, a mienket sem szoktam. A nemalvas, fozes, gyerek ellatasa 0-24-ben meg ugyis, hogy a ferjem segit, onmagaban is eleg nagy kihivas.
4/13 anonim válasza:
Az első mièrt van lepontozva??
Èn is kèt gyerek mellett csináltam vègig a jogi kart... Ez volt a 3.diplomám.
5/13 anonim válasza:
Terhesen azt, amit korábban is: banki ügyintéző voltam.
Csed, gyed alatt semmit.
6/13 A kérdező kommentje:
A vasalgatást a terhesség idejére gondoltam ;) köszönöm
2017. okt. 26. 19:16
7/13 anonim válasza:
Semmit.
Terhesség alatt végig dolgoztam.
Utána pedig azért maradtam otthon hogy az első három évet a babával legyek.
8/13 anonim válasza:
Első terhességem alatt folytattam az egyetemet, amit meló mellett elkezdtem. Aztán passziváltattam két félévet, majd folytattam és államvizsgáztam. Most két gyerek mellett szóbeli nyelvizsgára készülök. Hát nem egyszerü.
9/13 anonim válasza:
Az elsővel egyetemre jártam, aztán visszamentem dolgozni a két gyerek között, most egy OKJ tanfolyamot csinálok, igaz, nekem már másfél éves múlt a kicsi, és januártól dolgozom, a tanfolyamnak addigra még nem lesz vége, csak most kezdődött, úgyhogy javarészt már munka mellett fogom csinálni, nem az itthon töltött időben.
10/13 anonim válasza:
8-as vagyok. Tisztelettel kérdezem a kedves lepontozót, mégis mi a frász baja van a válaszommal. Egy másik válaszomra is kaptam egy nagy nullát, komolyan mondom nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!