Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt, otthon...

Terhesség alatt, otthon végezhető munkát ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
nagyon kellene a pénz, de nem igazán találok ilyen lehetőséget. Kecskeméti 19 éves lány vagyok.
2010. márc. 4. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

én budapesti vagyok,és egész terhesség alatt itthon voltam,és nem találtam semmit :(

egy csomó az olyan, hogy fizess be előre ennyit meg annyit...na nekem még annyim se volt,hogy befizessem. főleg ha átverés - legtöbbször az- akkor meg méginkább nem.

2010. márc. 4. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Én MLM jellegű céget tudok, ezt csinálom. Tavaly nyáron szültem, előtte 2 hónappal kezdtem. Ja, nem kell befizetni kezdőcsomagra, regisztrálásra, semmire.

Amikor elkezded, akár már a köv.hónapban veheted is ki a pénzt. És nem kell termékeket eladni.

Ha érdekel, írj privit, szívesen megírom, mi ez.

2010. márc. 4. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az utolsónak írnám, hogy ide is leírhatnád egy kicsit konkrétabban, mert biztos sokakat érdekel... így viszont elég homályos és ettől nagyon átverésszagú is az egész :S

2010. márc. 11. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Az mlm 90%a kama. már mindenki tudja. a legújabb vicc hogy azt írják hogy ohh neked nem kell eladnod semmit áh nem csak mi után kapom a pénzt? az eladott áru xy összege jár neked. most a héten találkoztam ilyennel
2010. márc. 11. 20:07
 5/8 anonim válasza:

Szia! Én is itthon vagyok a 15 hónapos Fiammal és próbálok minden félét amiből pénzt lehetne csinálni.Jelenleg több minden van folyamatban,bár legtöbbhöz havi befektetés kell.Talán már ebben a hónapban lesz nyereségem is.

Vannak ingyenes pontgyüjtősök, én azokat is szeretem,mert így néha megtudom magunkat valamivel lepni a pontokból,illetve ajándékba is nagyszerű! Ha érdekel írj!

2010. márc. 11. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire van ügyes kezed vagy türelmed a barkácsoláshoz, de háthe segít:

[link]

Itt a saját magad által készített ajándéktárgyakat, ilyesmiket tudod árulni. Nekem egész szép jövedelmem van belőle havonta, én is baba mellett csinálom csak nekem már 16 hós a fiam. Ez így ugye nincs időhöz kötve, tehát akkor barkácsolsz amikor időd van rá. Aztán feltöltöd és már viszik is. :-)

2010. márc. 12. 08:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó és tényleg viszik?
2010. márc. 12. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár azért idő kell míg beindul a dolog. Úgy kezdtem, hogy csináltam vagy 10 féle dolgot, feltettem és kb. 2 hónap alatt fogytak el. Mindegyikhez odaírtam, hogy rendelhető (meg lehet nézni minden felhasználónál a már eladott tárgyakat is), így most már rendelésre mennek nagy részben a dolgok és töröm a fejem az újdonságokon. Nem olyan őrült nagy összeg, de olyan havi 20-30ezer befolyik most már ebből. De nyilván nem csak ott tudod árulni a termékeket, hanem ott van a teszvesz és a vatera is.
2010. márc. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!