Terhesség alatt, otthon végezhető munkát ajánlanátok nekem?
én budapesti vagyok,és egész terhesség alatt itthon voltam,és nem találtam semmit :(
egy csomó az olyan, hogy fizess be előre ennyit meg annyit...na nekem még annyim se volt,hogy befizessem. főleg ha átverés - legtöbbször az- akkor meg méginkább nem.
Én MLM jellegű céget tudok, ezt csinálom. Tavaly nyáron szültem, előtte 2 hónappal kezdtem. Ja, nem kell befizetni kezdőcsomagra, regisztrálásra, semmire.
Amikor elkezded, akár már a köv.hónapban veheted is ki a pénzt. És nem kell termékeket eladni.
Ha érdekel, írj privit, szívesen megírom, mi ez.
Sziasztok!
Az utolsónak írnám, hogy ide is leírhatnád egy kicsit konkrétabban, mert biztos sokakat érdekel... így viszont elég homályos és ettől nagyon átverésszagú is az egész :S
Szia! Én is itthon vagyok a 15 hónapos Fiammal és próbálok minden félét amiből pénzt lehetne csinálni.Jelenleg több minden van folyamatban,bár legtöbbhöz havi befektetés kell.Talán már ebben a hónapban lesz nyereségem is.
Vannak ingyenes pontgyüjtősök, én azokat is szeretem,mert így néha megtudom magunkat valamivel lepni a pontokból,illetve ajándékba is nagyszerű! Ha érdekel írj!
Nem tudom, hogy mennyire van ügyes kezed vagy türelmed a barkácsoláshoz, de háthe segít:
Itt a saját magad által készített ajándéktárgyakat, ilyesmiket tudod árulni. Nekem egész szép jövedelmem van belőle havonta, én is baba mellett csinálom csak nekem már 16 hós a fiam. Ez így ugye nincs időhöz kötve, tehát akkor barkácsolsz amikor időd van rá. Aztán feltöltöd és már viszik is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!