Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egyedül maradtam...

Mit tegyek? Egyedül maradtam terhességem alatt.

Figyelt kérdés

Helló mindenki. Én szeretném a segítségeteket kérni, mert most vagyok félidős terhes, de a kisfiam apjával még az előtt szét mentünk, hogy megtudtam volna, hogy babát várok. Nem kíváncsi se rám, sem pedig a gyermekére, ki akar minden áron bújni a felelősség alól. Elvetetni a babát nem akartam, egyrészt mert nem tudtam volna megtenni vele, másrészt pedig nekem volt egy cisztám, ami elfertőzte a méhemet, és szakorvos illetve professzor orvos is megerősítette azt, hogy nem lehet babám. Aztán azt mondták, ha elvetetem többé már nem lehetne gyermekem, örüljek, hogy ő van nekem. Ezt a volt párom tudta, mivel ott volt velem, amikor ezeket mondták nekem, de mégis szétmentünk.

Kérlek, adjatok valami tanácsot, hogy ti ilyen esetben mit tennétek!

2017. okt. 25. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

Megszülöd, felneveled , nem éreztetve , hogy Ő egy becsúszott gyerek akire az apa nem kíváncsi.

Biológiai apa részéről , kérvényezed a gyt-t (ami szinte nulla a gyerek felneveléséhez). Bíróság indít egy DNS vizsgálatot és ha Ő az apa akkor köteles fizetni , viszont láthatásra nem kötelezhető.

És természetesen elmész dolgozni! Nem segélyekre..

2017. okt. 25. 23:43
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

"Kérlek, adjatok valami tanácsot, hogy ti ilyen esetben mit tennétek!"

Én erre válaszoltam. Ettől nem vagyok undorító. És attól sem amit a gyerektartással kapcsolatban írtam.

2017. okt. 26. 00:03
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

hát szövegértés nulla - hiába pontozol le nullára, te vagy nulla-hulla

félidős terhesnél már NEM AZ A KÉRDÉS, hogy legyen vagy ne legyen barmok

bajban van, segítséget kért - és láss csodát értelmes jószívű, jó szándékú ember (pl 3) tudott is adni, nem károgott értelmetlenül bele az éterbe, saját nyomorát és keserűségét belevetítve, te elvetetted, ő nem, kész.

2017. okt. 26. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Tudatosan nem vállaltam volna egyedül gyereket. Mivel már félidős vagy, nyilván az abortusz nem lehetőség, és mivel még akarod tartani a gyereket, az örökbeadás sem.

Nem derül ki, mire vagy kíváncsi, hogy mi a kérdésed.

2017. okt. 26. 06:36
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

Mi a kérdés ? Fogat összeszoritva felneveled .

Van szülöi segitséged ? Ha igen akkor szépen megkéred őkett hogy segitsenek neked.mert egyedül nehezen fog menni.

2017. okt. 26. 07:08
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Én ilyen esetben boldogan várnám a kisbabámat, aki már biztosan rugdos odabent. És örülnék, hogy mégis lehet gyerekem és anya lehetek.

De én már 10+ éve dolgozok, van saját lakás, van egy kis használt autó, és el tudok tartani egy gyereket egyedül is. Lehet, hogy iPhone nem lesz neki, de ami szükséges, az igen.

Nem ártana tudni mik a körülmények, mert így nem tudni, mi a kérdés.

2017. okt. 26. 07:23
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Hasonló esetben megtartottam, apja aláírta az apaságit, de nem látogatja. Szerencsétlen pasi csóró is meg depressziós, havi 10 ezer mínusz csak lökött volna egyet rajta lefelé.

Csórón válalltam én is, de most remekül állok(3 évvel később), lett saját hitelmentes ház meg hatalmas tartalék egy jó befektetésnek köszönhetően.

Nagyon kiegyensúlyozottak a hétköznapjaink.

Simán menni fog, amire én rákapcsolnék, az a hasonló helyzetben lévő anyukabarátnő begyüjtése, mert így kettesben kicsit magányosak a nappalok és a programok.

2017. okt. 26. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk már a 12. hét után derült ki, hogy a bébi apukája halálos beteg és nagyon kevés ideje van. Nekem sok erőt adott a kicsike. Azóta lett pótapukája is akivel nagyon odavannak egymásért. Mindig van kiút csak meg kell látnod. Barátaidra mennyire számíthatsz vagy szülőkre, rokonokra?
2017. okt. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!