Még most is elégedett vagy gyermeked nevével?
Igen.
Dániel, tavasszal lesz 5 éves.
Tökéletesen elégedett vagyok vele (és sem a bölcsiben nem volt, sem az oviban nincs még egy Dani)
A kisfiam nevével nagyon, annyira illik Hozzá, imádom, hogy az oviban mindenki tudja a nevét és a nevén szólítja, mert Ő az egyetlen ilyen nevű kisfiú (pedig nem egy különcködő név, csak sokaknak nem tetszik, ritkán adják.)
A kislányom neve mostanában lett felkapottabb, amikor született, még nem ismertem ilyen nevű kislányt. Felkapottabb, mégsincs a bölcsiben a közelében ilyen nevű kislány. Alapvetően az Ő nevét sem változtatnám meg, imádom most is, csak van egy pici ellenérzésem amiatt, hogy egyre gyakoribb kezd lenni.
Igen, mindkettőével.
A nagy Krisztián, ő 10 éves, nagyon illik hozzá a neve, ő is szereti, a kicsi meg Alex, ő másfél éves, még mindig nagyon tetszik a neve, pedig magamtól nem jutott volna eszembe ezt adni, a férjem ötlete volt, de teli találat.
Teljes mértékben. :)
Nagyon illik rájuk a nevük, ha tehetném se változtatattnám meg , szerintem tökéletes nekik :)
A fiamnál elôször kételkedtünj, hogy biztos Csongor legyen e de amikor megszületett éreztem hogy IGEN ez neki való név :)
A kislányomnál nem volt semmi kétség, már születése előtt tudtuk, hogy Olívia lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!