Gyermeked milyen tápszert evett, és miért éppen azt a márkát választottad? Elégedett voltál vele? Volt olyan amelyikkel nem?
Milumil Peptit eszik a lányom. A doktornő írta fel, pedig nem allergiás a tejre... De 90%-os támogatás van ra 1 doboz 250 .-
Ezen kívül evett Nestlé lactogen harmonyt, és Humana ízesített tàpszerek et ( almás , banán - vanília ) ezt 10 hós korától ! Ezt boltba vettem. A pepti a legjobb ! :)
MILUMIL HA Start Optima-t evett és 4 hónapos korától ezt és babylove-ot felváltva, mert nem kellett neki a HA tápszert, csak óvatosságból.
6 hónapos kora után MILUMIL 2-t és szintén a babylove BIO 2-t kapja naponta kétszer, illetve a MILUMIL jó éjt tápszere is van.
Azért a milumil ha start -ot választottuk, mert amit a kórházban adtak receptet, az BEBA Ha start volt és nagyon de nagyon felfújta, hídban feszengett a hasfájástól. Adtam neki pár napot, de barátnőm mondta, hogy cseréljem le, legalább próbáljam meg, ami nekik bevált. Onnantól ezt írattam az orvosunkkal, a BEBA is elkopott, de később. A bontottat a váltáskor viszont kidobtam.
Humana HA 1, kórházban írták fel. Születésétől szopizik és tápit is kap,meg vagyok vele elégedve. Amikor fájt a hasa 2 hósan, szerintem attól volt, hogy én ittam egyfajta gyümilevet, mert aztán el is múlt.
Most 5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!