Milyen ajándékokat kapott gyermeked az első szülinapjára?
Még nem volt a szülinapja, de kap majd egy futóbicklit (ezt csak később fogja tudni használni, de egy nagyon komoly bicikli nagyon leértékelve), kap egy hintalovat, egy Fischer Price foglalkoztatóasztalt. Nyilván ezeket nem csak tőlünk, hanem több rokontól.
Eddig ennyi, de még én is ötleteket gyűjtök, mert vannak még dédik meg mamák és papák, akik megbíztak, hogy a nevükben is vegyek valamit.
könyv :)
duplo (ha van, jó alkalom a készletbővítésre)
csőrös pohár (ikeás kutyás, már 7 éves, de a pohár részt mai napig használja)
favonat (szintén készletbővítés)
de az 1évesnek amúgy tökmindegy, csak a csomagolópapírja csillogjon és zörögjön :D
Én azt a választ adnám,hogy mindene megvan,felesleges ajándékra ne költsetek. Szívesen fogadna viszont ehető/iható dolgokat,jelképes ajándékként. Vagy valamiféle ruhaneműt.
Mert ha tényleg mindene megvan,csak azért nem kérnék ajándékot,hogy a polcon álljon.
En egy csomag wc-papirt akartam adni, amit megbonthat, es szetszedhet, vagy csomagolopapirt, ami zorog, ezek szerintem nekik nagyobb elmenyt jelentenek.
Vegul ezeket kapta:
- formabedobot
- "hangszer"keszletet (xilofon, zorgo tojasok, csorgok
- 1 puha labdat
- vele egyutt novo triciklit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!