Miért nem fogadja el a nevelt fiam a testvéreit és engem sem?
Majdnem felnőtt. Semmit. Hagyjátok békén, én sem tudtam a friss féltesómat családtagként kezelni ennyi idősen.
Nem lehet ráeröltetni semmit. Ha édestesók volnának sem lógna szívesen velük. Hagyjátok, mert csak messzebbre taszítjátok.
Lehet benne harag, csalódottság, sértettség, stb.
Lehet, hogy még mindig nem bocsájtotta meg a válást a szüleinek.
Lehet, hogy rád haragszik, amiért "miattad" nem békülnek már ki a szülei.
Nem tudom, miért lakik most ott, előtte hogy volt, de érezheti úgy, hogy ő mindenhol útban van.
Mekkorak a tesok?
Nalunk a legnagyobb 11 eves,van egy edestestvere aki 9 eves.
Es mara 3 feltesojuk,2 az apjuknal,1 nalunk.3 eves es 10hos apukanal.1,5 eves nalunk.
Mimdharmat imadja a ket nagy,pedig apukajuk parjat magyon nem tudjak elfogadni.nem is tesz erte a csaj semmit mondjuk.
En parommal egesz jol kijonnek.
Igaz,hogy meg azert kisebbek mint nalatok a nagy.de ha mar 2 eve veletek lakik,akkor azert 15 evesen meg bem kellett colna ennyire elutaitoan viselkedni.
Finoman probald belevonni a dolgokba.a kicsik probaljanak vele kapcsolatot teremteni ha mar akkorak.pl menjen be es vigyen be neki valamit.vagy keltse fel a kicsi reggel(persze ne 6 orakor szombaton)
Kerd meg,hogy kicsit nezzen veluk meset mert neked nagyon el kene mosogatnod pl.de ne kenyszer legyen.csak emlitsd meg,hogy jol esne ha 5 percre rajtuk tartana a szemet.es persze akkor,amikor epp semmi dolga nincs.
Azert oke,hogy kamasz.de azert en nem hagynam,hogx ennyire kivonja magat a csalad eletebol.az,hogy a kicsikhez hozza sem szol...azt hogy mikor veletek lakik?
Nem lehet egyszeru.
Egyetértek a 9-essel.
Egyébként,a történeted elején azt hittem,hogy 12-13 éves a "nagy".De 17 évesen nagyon le van maradva,ha így viselkedik.Általános iskolás szinten van,én sem erőltetném tovább a dolgot vele.Nehéz lesz lealacsonyodni a szintjére.
Nyilván nem egyszerű,hogy te mindent beleadsz,ő meg morcizik mint egy pisis.Csak a legszükségesebbeket beszéld meg vele,a kicsiknek meg mondd meg nyugodtan,hogy ő ilyen durcis típus,békén kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!