Hogyan lehet megitatni egy csecsemot, ha sem cumisuvegbol sem kiskanalbol nem fogadja el?
Figyelt kérdés
Betegseg miatt muszaj vizet innia, de sehogy sem sikerul...2016. febr. 20. 18:04
3/7 anonim válasza:
fecskendő vagy pohár...a kórházban is pohárból adják a tápszert, ha az anyatej mellé pótlásra szorul, hogy ne zavarjon be a cumi... nagyon ügyesen isznak ám..lehet venni kimondottan kifelé görbülő szájú, csőrös poharat...abból a legkönnyebb, de az enyém régi típusú üveg kávés pohárból viribölt.
4/7 anonim válasza:
A nurofenes fecskendő jó,ha nem mered pohárból!
6/7 anonim válasza:
Nurofenes fecskendő szerintem is.
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom sem fogadta el a cumis üvegből sem kiskanálból.Én rövid italos feles pohárból, illetve régi fajta üveg kávés pohárból itattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!