Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Haza hívjam?

Most mit tegyek? Haza hívjam?

Figyelt kérdés
Baráti társaságnál voltunk szülinapozni,de este 9-kor hazajöttünk,mert az 1 éves kislányom már nagyon fáradt volt.Páromban már akkor volt rendesen pia.Most ő visszament,én itthon maradtam a kicsivel,de tudja nagyon jól a párom hogy az alkesz apám miatt hányni tudnék a részeg emberektől.Már most undorodom a gondolattól,ahogy hazajön részegen.Ritkán iszik,épp emiatt.
2010. máj. 29. 22:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon sajnalom:(

Nekem aposom alkoholista a ferjem egy eletre megutalta a piat ez miatt.Ha reszeg embert lat igyekszik meg a kornyekrol is elmenni.

Ha tudsz menj el kicsit pihenni a szuleidhez vagy baratnodhoz vagy valakihez.

Neked is jar a kikapcsolodas.

A parodat meg igen is fogd be a dolgokba.Ne gondolja mar azt,hogy neki mindent szabad.Nem a cseledje vagy hanem a felesege.Ezt tudasd vele!!!

11 honapos kisfiu anyukaja

2010. máj. 31. 04:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Hát...nagyon durván berúgott,a nappaliba hányt,stb.Reggel nem emlékezett semmire,de amikor elmondtam neki hogy nézett ki,nagyon elszégyellte magát.Én az egész éjszakát végigbőgtem,mert ezt el akartam kerülni,hogy így lássam őt,ilyen undorító helyzetben.Még nem beszéltem vele arról,hogy besegíthetne,többet foglalkozhatna a lányával.De gondolkoztam,és rájöttem,hogy szerintem én is hibás vagyok,mert mindent ráhagyok,inkább megcsinálom én.Úgyhogy mindkettőnknek meg kell változni.:)
2010. máj. 31. 08:52
 23/23 anonim ***** válasza:
53%
Okos lány.Menni fog az,beszélgessetek minél többet,abból egy f****i nem ért,hogy bőgni lát,el kell neki mondani,mi nyomaszt.Sok sok sok sok sok beszélgetés.
2010. máj. 31. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!