Most mit tegyek? Haza hívjam?
Én is megértelek, viszont ez most nem a legjobb alkalom hogy kitálalj a párodnak. Te fáradt, kimerült vagy, ő pedig úgysem tud tisztán gondolkodni a pia miatt. Ma este hagyd őt békén és próbáld kibírdni hogy holnap reggel sem esel neki, amikor másnapos lesz. Viszont utána beszélj vele mindazokról a dolgokról amiket itt leírtál, mert hosszú távon így nagyon gáz.
Az hogy néha kirúg a hámból szerintem sem tragédia, ha tényleg nem rendszeres. Én ilyenkor megpróbálnék anyunál vagy más rokonnál, barátnál aludni a kisfiammal, hogy ne halljam a hányást, stb. és hogy a gyerek ne lássa az apját olyan állapotban. Mondanám, hogy javasold neki hogy ilyenkor ne menjen haza, töltse az éjszakát a barátaitoknál, de ez mondjuk rosszul is elsülhet.. Mindenesetre a nagyobb baj az hogy a hétköznapokon teljesen magadra hagy, semmit sem segít. Erről fontos volna beszélnetek.
2010. máj. 29. 22:56
12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ha iszik nagyon felszabadul,és ilyenkor nem tudok bízni benne.
"Most végre mélyen alszik a kislányunk,össze tudnánk bújni..." jaaa hát az máááááááás:P
De akkor se hívd haza,inkább várd meg:)
2010. máj. 29. 23:02
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Inkább nem várom meg,mert szerintem lehánynám.Már akkor undorító szaga volt mikor jöttünk haza.Sajnálom,de belőlem ezt váltja ki a részeg ember.
15/23 A kérdező kommentje:
Ja,azt még hozzátenném,hogy minden nap hajnali2-3-4 ig gépezett,tv-zett,és azért aludt olyan sokáig.Mert neki is jár a kikapcsolódás.
Az én párom is szeret sokáig gépezni, de ez nem jelenti azt hogy másnap délben kel. Jó, nem neki kell pattognia a gyerekhez ha éppen rosszul alszik, de a reggeli készítésbe már be kell segítenie. Mondjuk amilyen hangzavart csinál a kisfiam, nem is tudna mellette aludni. Szóval nincs kegyelem :D
2010. máj. 29. 23:28
Az a probléma gyökere amit írtál, hogy apád alkoholista volt. Már eleve rossz érzések törnek fel benned ha egy férfi iszik és ez érthető! Tudom mert én ugyanígy voltam az én apám is alkoholista volt . Próbáld meg külön választani és ne büntesd a férjed az apád hibáiért mert a házasságod zátonyra futhat. Tudom, hogy nem akarod, hogy a kislányod azt lássa a amiben te éltél de talán pár buli még nem a világvége. Csinálj magadnak te is külön csajos estét és igenis segítsen be a férjed és néha vigyázzon a gyerekre.
2010. máj. 30. 06:42
Gondolom azért dolgozik.És ha egy hónapba egyszer iszik az nem hiszem hogy nagy baj.Ezért írtam hogy jár neki.De
ha veletek nem foglalkozik eleget akkor megértem.
2010. máj. 30. 07:58
Én párom is ilyen.:(Igaz nem sokszor,de ő is szokott inni,nekem a bátyám volt alkoholista.Én se birom elviselni ha ő iszik és mindig azt mondja ő is,hogy neki ennyi jár!!Dühitö és nem egyszer össze is vesztem vele emiatt,de hiába.Lassan bele törödök.Ha nem agressziv akkor fogadd el hogy ilyen.
2010. máj. 30. 08:42
Mi lett a történet folytatása? Megbeszéltétek?
2010. máj. 30. 19:14
Kapcsolódó kérdések: