Miért nem beszél?

Figyelt kérdés
20 hónapos kisfiam van, de nem beszél, sőt nem csinál semmit. Ha szólunk neki ritkán figyel, nem kommunikál velünk. Nem iszik pohárból, nem eszik kanállal egyedül, ha szólok neki hogy hozzon vagy csináljon valamit, mintha nem neki beszélnék. Beszélni meg egyáltalán nem, annyi hogy tátá, papa és ennyi. Kezdek aggódni, már a tőle fiatalabbak már mindent csinálnak. És van már egy gyerekem, vele ilyen gond nem volt. Lehet most az én hibám is mert nagyon hozzá van szokva a tv-hez, állandóan azt nézi, mással nem foglalkozik. Hiába próbálom lefoglalni nem érdekli.

2017. okt. 13. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig ment a tv, de a gyereket nem érdekelte. Nem tudom merre laksz és, hogy álltok anyagilag, de érdemes lenne magánba elvinni egy kivizsgálásra. Ha pesti vagy, akkor tudok adni címet, nagyon profik.
2017. okt. 13. 19:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, de köszönöm. Most nagyon megrémültem
2017. okt. 13. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!