1 éves kisfiam alig akar enni tegnap megmérték és fogyott eddig kettő foga van mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Brobálom etetni de nem annyit eszik amennyit eleinte szokott.2017. okt. 11. 15:17
1/2 anonim válasza:
Szia,az én kisfiam ugyan már 2 éves,de sose volt jó evő.Azt írod 2 foga van,ez 1 évesen nem sok.Talán most indult meg neki igazán, lehet egyszerre jön neki több,ez magyarázat lehet átmeneti étvágytalanságra.Majd pótolja.Mint írtam enyém sem nagyevő,nálunk is volt fogyás fogzás miatt. Ilyen napokon mi bébiételt, tápszert adtunk neki,hogy legalább legyen benne valami,ill. azt vettük észre,h. néha a sima kiflit szívesebben elrágcsálja.Ez néha bevált.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm és én is bébiételt adok neki de azt se akarja és kb 2 hónapja várjuk neki a fogát nyűgös is volt meg fehéredik az ínye is de most kezdte ezt hogy nem akar enni.
2017. okt. 11. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!