Melyik legyen Dáfni vagy Dafina?
A Dáfni ugye Dafne hivatalosan úgy viszont nem tetszik de a Dafina meg hasonló a Dafnihoz és lehet is így becézni. Meg mindkettő becézése Daffi.
Nektek mi a véleményetek? Melyik jobb?
Nektek tetszenek a nevek?
En vagyok Petra ezért akarok különlegeset. Szerinten ez egy aranyos név az ismerőseim is szeretik. És ismerek egy Dafinát mindenki csodálja a nevét. Ha ez ciki név lenne nyilván nem adnám.
Zádori a vezetéknév.
Végül is annyira szr, hogy már különleges...
(és azért különleges, mert nem sok olyan hülye szülő van, aki ilyen nevet ad a gyerekének)
Egy csomó szép név van. És gondolod azért lesz különleges, mert egy szr nevet adsz neki???
Nekem erről egy régebben olvasott cikk jut eszembe.Abban a Dafna név szerepelt.A. cikk írója így vélekedett róla.
Dafna (dafna, de nem baffa meg fenki!)
DE, megnyugodhatsz, ciki név. És nem hiszem hogy őszintén tetszik bárkinek is a Dafina név.
De miért baj az ha valakinek átlagos neve van? A Petra szép név..amiket te akarsz adni, a nem tudom sírjak-e vagy röhögjek kategória. Nekem is tetszik az Alvina és a Demetria név mégsem adom a gyerekemnek mert nem akarok neki rosszat.
Amúgy megnéztem, a Dafina nem adható név.
Dafinat ismerek is biztos, hogy adhato valamilyen formaban. Mindenkinek mas a neve nekem tetszik a Dáfni és a gyerekemnek is fog. Ha nem akkor meg használja a második nevét aki Natasa lesz.
De köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!