Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik legyen Dáfni vagy Dafina?

Melyik legyen Dáfni vagy Dafina?

Figyelt kérdés

A Dáfni ugye Dafne hivatalosan úgy viszont nem tetszik de a Dafina meg hasonló a Dafnihoz és lehet is így becézni. Meg mindkettő becézése Daffi.

Nektek mi a véleményetek? Melyik jobb?

Nektek tetszenek a nevek?

2017. okt. 11. 14:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

En vagyok Petra ezért akarok különlegeset. Szerinten ez egy aranyos név az ismerőseim is szeretik. És ismerek egy Dafinát mindenki csodálja a nevét. Ha ez ciki név lenne nyilván nem adnám.

Zádori a vezetéknév.

2017. okt. 11. 14:34
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Végül is annyira szr, hogy már különleges...

(és azért különleges, mert nem sok olyan hülye szülő van, aki ilyen nevet ad a gyerekének)

Egy csomó szép név van. És gondolod azért lesz különleges, mert egy szr nevet adsz neki???

2017. okt. 11. 14:40
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez a név minden,csak nem különleges.
2017. okt. 11. 14:42
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Döfne
2017. okt. 11. 14:43
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Nekem erről egy régebben olvasott cikk jut eszembe.Abban a Dafna név szerepelt.A. cikk írója így vélekedett róla.

Dafna (dafna, de nem baffa meg fenki!)

2017. okt. 11. 14:45
 16/27 anonim ***** válasza:
74%

DE, megnyugodhatsz, ciki név. És nem hiszem hogy őszintén tetszik bárkinek is a Dafina név.

De miért baj az ha valakinek átlagos neve van? A Petra szép név..amiket te akarsz adni, a nem tudom sírjak-e vagy röhögjek kategória. Nekem is tetszik az Alvina és a Demetria név mégsem adom a gyerekemnek mert nem akarok neki rosszat.

Amúgy megnéztem, a Dafina nem adható név.

2017. okt. 11. 14:51
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Kolompar Dáfni , teljesen jo.
2017. okt. 11. 14:59
 18/27 A kérdező kommentje:

Dafinat ismerek is biztos, hogy adhato valamilyen formaban. Mindenkinek mas a neve nekem tetszik a Dáfni és a gyerekemnek is fog. Ha nem akkor meg használja a második nevét aki Natasa lesz.

De köszönöm a válaszokat

2017. okt. 11. 17:27
 19/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más az izlése* akart lenni
2017. okt. 11. 17:28
 20/27 anonim ***** válasza:
72%
Millióból 1 embernek tetszik ez a név kérdező, tehát minimális esélye lesz hogy a gyereked nem kap sírógörcsöt tőle, főleg hogy 10 éves korára halálra fogják szekálni. Én sose bocsájtottam meg hogy hasonlóan idióta nevet adtak nekem, alig vártam hogy megváltoztathassam.
2017. okt. 11. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!