Melyik név legyen?
Kislányt várunk.
Családnév a Grandpierre.
Szerintetek mely nevek a legjobbak ehhez a vezetéknévhez? Nem akarunk tucatnevet adni neki! :)
Itt élnétek vagy külföldön?
Itthon:
Alícia, Melánia, Larina, Evelin
külföldön:
Lucille, Chloé, Manon, Justine, Lília
Jézusom, ezek a nevek...
Kérdező, én valami letisztult, elegáns nevet adnék ehhez a vezetéknévhez. Ezek a túl modern keresztnevek nagyon nem illenek hozzá.
A vezetéknév hossza miatt mindenképpen max. 2 szótagos nevet választanék, a franciás hangzást ellensúlyozni inkább valami magyar(osabb) nevet, és SEMMIKÉPPEN ne legyen benne "r" hang, lágyabb legyen. Csóri gyereknek elég lesz megbirkózni a vezetéknevében lévő rengeteg "r"-rel. Ne akarjon már kiszúrni vele senki.
Nincs most előttem lista, hogy túl sok ötletet adjak, de
- Anna, Hanna tucatnév, olyat nem akartok adni, tehát az kilőve
- ami hirtelen eszembe jut: Adél, Léna, Csilla, Tünde -> ezek nem extrémek, viszont manapság nem tartoznak a gyakori nevek közé (most így utólag összeolvasva ezeket, nekem pl. a Grandpierre Csilla így kifejezetten tetszik :-D )
Melyik fogyatékos pontozza le,a neki nem tetsző válaszokat..?
Így semmi értelme megválaszolni ezeket a kérdéseket.
Ráadásul a kérdező is eltűnt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!