Mit tegyünk hogy a gyereknek jobb legyen?
Nagyon nehéz helyzet. A kisfiúban erősítésétek, hogy ő semmi rosszat nem tett, nehogy elkezdje magát hibáztatni.
Én felkeresnek egy gyerek pszichológust is.
A legjobbakat, kívánom mielőbb túl legyetek amennyire csak lehet ezen a szornyusegen
En pont nem mélyiteném el benne a témát a folyamatos ismétléssel.
Általában ismetelt események vagy jovátehetetlen események (pl szülők halála)okoznak igazi károkat, de forditva is, ismételt élmények okoznak maradando szép emlékeket is es épitenek. Ez utobbi oldalt erősiteném. A joval, a széppel, sok sok nevetéssel tölteném fel, hogy az eltörölje a memoriábol is a multat.
*ugy ertem, hogy nem memorizáltatnám vele a témát, még előtte füle hallatára sem emliteném. Max ott vannak a gyerekeknek szánt mesék a cukrosbacsirol es heppy end a vége, ezekkel oldhato a frusztracio.legyőztük a gonoszt es tanulunk belole
Még jo hogy nem rabolták el
Szomorú ,hogy egy ilyen megtörténik.
Valószínűleg a gyerekre több évi pszichológus esetlegesen pszichátriai kezelés vár.Ennek eredménye ha szerencséje van az ,hogy 18éves korára vagy középsulira ,,elfelejti"(Nem foglalkozik vele) az egészet.
Értessétek meg vele ,hogy ez nem mindannapos.
És a vele egykorúaknak ne hozza szóba semmi kép!
Mert azért még őt fogják kinézni sajnos.Ill viccet csinálni belőle.
Rosszabbik eset.
Az életétt végig kiséri ill nem hagyja nyugodni.Sok sok évnyi rémálom stb.
Szóval vigyétek el pszichológushoz első körben én szerinem.
Utána ő is adja a további lépéseket ,hogy merre ,hogyan tovább stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!