Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok gyereket a...

Ti vállalnátok gyereket a helyemben?

Figyelt kérdés
Csak a véleményekre/saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi. 36 éves vagyok, lassan kifutok az időből. Nagyon szeretnék egy olyan férfitól gyereket, akibe szerelmes vagyok, akivel egyértelmű, hogy családot szeretnénk.. De sajnos nagyon nem vagyok szerencsés ezen a téren.. Sokáig együttvoltam valakivel, akivel nem éreztem úgy, hogy ő az.. Szét is mentünk tavaly egy évre, ezalatt sem találtam meg, akit keresek.. Most úgy néz ki kibékülünk, persze szeretem valamilyen szinten, de nem vagyok vele boldog. Nem rossz, de nem vagyok szerelmes.. Ti az idő miatt (mert már 36 vagyok) maradnátok vele, és szülnétek neki gyereket..? Mert ha eddig nem találtam meg azt, aki nekem az igazi lenne, akkor mikor fogom, 50 évesen..? Akkor pedig már hiába akarnék gyereket..
2017. okt. 11. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
" nem vagyok vele boldog" Mit jelent a boldogság? Ő boldog veled? Szeret téged?
2017. okt. 11. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Én vállalnám a gyermeket ezzel a férfivel, ugyanis kétgyermekes anyaként számomra a legnagyobb ajándék a saját gyermek. Biztosan nem tudnám kihagyni az életemből. Ha gyermekre vágysz, ez az érzés csak erősödni fog az idő múlásával, és egyre boldogtalanabb leszel, hogy a nagy szerelem kergetése miatt feláldoztad ezt az álmod.

Voltam már nagyon szerelmes, a férjemmel csodás szerelemnek indult, most már az a meghitt izzás van közöttünk, ami (valljuk be) nem a kezdeti őrült szerelem.

Én kimondom: szerintem szerelem nélkül lehet élni (szomorú persze, de lehet), de én gyermekek nélkül nem tudnék.

Én a helyedben biztosan a gyermekvállalást sorolnám a fontossági sorrendem élére, és mindent megtennék azért, hogy anya lehessek. A többi sokadlagos fontosságú.

Az persze fontos szempont lenne, hogy egyedül el tudom-e tartani a gyermekemet, föl tudom-e nevelni egy esetleges nulla apai támogatással is.

2017. okt. 11. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Én nem jönnék vele össze. Adnék magamnak egy évet, aktívan társkeresnék, nem csak tátanám a számat várva a herceget.

Minden nap randihoz öltöznék, formába hoznám magam, minden szimpatikus alakra mosolyognék és keresném a szemkontaktust.

Ha valakiben megfog valami, nem csak egyszer találkoznék vele.

Az exet felejtsd el szerintem, mert, ha össze is jön egy baba, a múlt zavarni fog és egyedül fogod magad érezni a társaságában. A társas magány rosszabb az egyedüllétnél.

Mondom ezt 3 éve egyedülálló anyaként.

Aktívan társkeresek, nem vagyok magányos annyira, mint annakidején a kapcsolatomban. Persze nem fenékig tejfel, de rengeteg előnye van. Többek között a kiegyensúlyozottság, kiszámíthatóság. Majdnem minden nap jókedvem van, és az sem utolsó, hogy nem kell lemondanom a második nagy szerelem gondolatáról.

Persze kicsit messzebb vagyok a 40től, mint te, de ha a helyedben lennék, még egy utolsó mindent beleadok kört futnék, 39 évesen még lehetsz anyuka boldogan.

2017. okt. 11. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
én szülnék. ugyanis nagyon családcentrikus vagyok, nem tudom elképzelni az életemet gyerek nélkül.
2017. okt. 11. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Egy barátnőm is hasonló helyzetben volt, ő úgy döntött vállal gyereket. Vagyis közösen döntöttek, mert megbeszélte a pasival. Úgy 1 éves lehetett a lányuk, amikor szakítottak. A jó kapcsolat megmaradt, a gyereket közösen nevelik.

Ő mondjuk előtte többször élt egyedül, tehát nem azért keresett pasit hogy ne legyen egydül hanem a gyerek miatt. Utána sem keresett igazán pasit.

Szerintem beszélj a pároddal. Ő szeretne egyáltalán gyereket?

2017. okt. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!