Ti vállalnátok gyereket a helyemben?
Én vállalnám a gyermeket ezzel a férfivel, ugyanis kétgyermekes anyaként számomra a legnagyobb ajándék a saját gyermek. Biztosan nem tudnám kihagyni az életemből. Ha gyermekre vágysz, ez az érzés csak erősödni fog az idő múlásával, és egyre boldogtalanabb leszel, hogy a nagy szerelem kergetése miatt feláldoztad ezt az álmod.
Voltam már nagyon szerelmes, a férjemmel csodás szerelemnek indult, most már az a meghitt izzás van közöttünk, ami (valljuk be) nem a kezdeti őrült szerelem.
Én kimondom: szerintem szerelem nélkül lehet élni (szomorú persze, de lehet), de én gyermekek nélkül nem tudnék.
Én a helyedben biztosan a gyermekvállalást sorolnám a fontossági sorrendem élére, és mindent megtennék azért, hogy anya lehessek. A többi sokadlagos fontosságú.
Az persze fontos szempont lenne, hogy egyedül el tudom-e tartani a gyermekemet, föl tudom-e nevelni egy esetleges nulla apai támogatással is.
Én nem jönnék vele össze. Adnék magamnak egy évet, aktívan társkeresnék, nem csak tátanám a számat várva a herceget.
Minden nap randihoz öltöznék, formába hoznám magam, minden szimpatikus alakra mosolyognék és keresném a szemkontaktust.
Ha valakiben megfog valami, nem csak egyszer találkoznék vele.
Az exet felejtsd el szerintem, mert, ha össze is jön egy baba, a múlt zavarni fog és egyedül fogod magad érezni a társaságában. A társas magány rosszabb az egyedüllétnél.
Mondom ezt 3 éve egyedülálló anyaként.
Aktívan társkeresek, nem vagyok magányos annyira, mint annakidején a kapcsolatomban. Persze nem fenékig tejfel, de rengeteg előnye van. Többek között a kiegyensúlyozottság, kiszámíthatóság. Majdnem minden nap jókedvem van, és az sem utolsó, hogy nem kell lemondanom a második nagy szerelem gondolatáról.
Persze kicsit messzebb vagyok a 40től, mint te, de ha a helyedben lennék, még egy utolsó mindent beleadok kört futnék, 39 évesen még lehetsz anyuka boldogan.
Egy barátnőm is hasonló helyzetben volt, ő úgy döntött vállal gyereket. Vagyis közösen döntöttek, mert megbeszélte a pasival. Úgy 1 éves lehetett a lányuk, amikor szakítottak. A jó kapcsolat megmaradt, a gyereket közösen nevelik.
Ő mondjuk előtte többször élt egyedül, tehát nem azért keresett pasit hogy ne legyen egydül hanem a gyerek miatt. Utána sem keresett igazán pasit.
Szerintem beszélj a pároddal. Ő szeretne egyáltalán gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!