Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok szerelem nélkül...

Vállalnátok szerelem nélkül gyereket?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Ha mondjuk kezd eljárni feletted az idő, és eddig nem találtad meg a nagy szerelmet. Vállalnál olyan férfival gyereket, aki szintén szeretne, de ő sem találta meg a nagy ő-t?
2017. aug. 12. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2017. aug. 12. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha van köztünk kötődés, minimum szoros barátság, még inkább szeretet, tehát el tudom képzelni ezt a "nemszerelmes" helyzetet legalább 20 évig, akkor igen.

De akkor elvetetném magam, és csinálnék házassági szerződést, hogy ne hagyhasson el. :D Oké, ez így nyilván nem reális, de annyira kétségbeesetten sose akarnék gyereket, hogy vállaljam az egyedülálló anyaságot.

2017. aug. 12. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha már tényleg az lenne, hogy utolsó esély, akkor igen. Lehet hülyének nézni, de nekem fontos volt, hogy legyen gyerekem, sosem tudtam úgy elképzelni az életemet, hogy nem lesz. Legnagyobb félelmem volt, hogy valamiért nem lehet, szerencsére nem így alakult.
2017. aug. 12. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

A vázolt helyzetben igen.

Még jobban is jársz vele, mint a sok szerelmi házasságban élő nő aki kikönyörgi az urától a gyereket, aki aztán szarik a fejükre, maximum a pénzt adja haza.

Ilyen helyzetben legalább biztos nem kéne könyörögni hogy ugyan vegye már kézbe, pelenkázza át vagy hasonlók.

2017. aug. 12. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. aug. 12. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Inkább egyedül, ha tudnám vállalni amyagilag.
2017. aug. 12. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. aug. 12. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Szerelem nélkül van 2 gyerekünk

A szerelem elmúlik, arra felesleges építeni

(Ja és fiatalok vagyunk)

2017. aug. 12. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyedül nem vállalnék, tehát mindenképpen csak párban tudnám elképzelni, hogy gyereket neveljek. De nekem eleve párkapcsolat sem kéne szerelem nélkül. Önmagában nem jönnék össze senkivel csak azért, hogy párban legyek.

De az első fellángolás is nagyon kevés lenne gyerekvállaláshoz.

Csakis egy mély, érett szerelem késztethet ilyesmire.

Persze ha az lenne az elsődleges célom, hogy gyerekem legyen, akkor vállalnám így.

2017. aug. 12. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
igen. még egyedül is.
2017. aug. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!