Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként vállaljátok/vállalnátok egymást a városban? Mi az ami még megengedett?
Nem vagyok a nagy nyilvánosság híve, ezért az ilyesmit inkább mellőzni szoktam. Sok az ismerős és nem szeretnék csámcsognivalót a kezébe adni egyik ellenségemnek sem. Viszont ez inkább kapcsolatfüggő.
Néha látok még pályaudvarokon is "meleg" párokat, akik vállalják. Senki sem nézi őket. Üljetek le és beszéljétek meg ketten a dolgot.
Én nem vagyok a PDA (nyilvános .. csókok, ölelkezés stb, nem tudok rá jó magyar megfelelőt) híve, de a volt barátnőmmel mondjuk kézen fogva mászkáltunk Budapesten, nem volt belőle gond. Többen mosolyogtak is, kedvesen. :)
17l
tapasztalataim szerint jobb nyílt lapokkal játszani, mint utat engedni a csámcsogásnak azzal, hogy titkolódzunk. Asszem pont a trónok harcában fogalmazták meg, hogy sose felejtsd el ki vagy, mert ha büszkén vállalod, nem tudják ellened fordítani. Inkább utáljanak amiatt aki vagyok, mintsem szeressenek egy álcát.
Tudatosan olyan barátnőt választok, aki már nincs a szekrényben, mert ezt a parát soha többet nem szeretném megélni.
Én simán járok kézenfogva a csajommal, sőt, szájrapuszi, öletlés és egymás ölébe ülés is belefér. Egy intimebb csókhoz már viszont félrehúzódok a társoságtól, mert ez nekem egy intimebb dolog, és igénylem hozzá azt, hogy csak egymásra figyeljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!