Az gondolták, hgy rossz/irigy szülő vagyok?
Boltban voltam a kiafiammal, aki 2,5 éves. A nsgytesótól klasszul megtanult lééégyszizni, így gyakran eléri, amit szeretne. Rájöttem, hogy ez rossz, mivel ha édességről van szó, akkor vacsora előtt nem túl okos dolog ilyent adni neki.
Nos, most határozott voltam, nem vettem. Viszont az előttünk álló egy túrórudit, a mögöttünk álló két másik csokit vett neki. Az előttünk álló értelemszerűen csak odafordult éd odaadta. a mögötünk lévő meg utánunk sietett....
Nem gondolom, hogy nagyonleamortizált ruhában lettünk volna, bár nem is voltunk csinosak, a fiamat játszósban hoztam el a bölcsiből.... Azt gondolhatták, sose kap semmit? Hogy nem akarok neki megvenni semmit? Rossz anyának gondolt mindenki, aki hallotta sírni a fiam?
A gyerek kezébe adnak egy túró rudit azzal, hogy "tessék, elfogadod?" a gyerek egy nagy "IGEEEN" kíséretében elveszi. mit mondjak? aki utánunk jött, elmondtam neki, hogy miért nem kapott, azt mondta megérti, de ő mindig ad a gyereknek csokit, nem tud nemet mondani.
Lehet ezentúl száműzöm azt a kockás pulcsim, hiába szeretem. :D a gyereket meg nem viszem haza játszósba. :D
Amúgy Azt mondtam neki, hogy "nem veszek csokit, mert akkor nem eszed meg a vacsorát megint" meg "nem lehet így vásárolni, hogy amit meglátunk bedobjuk a kosárba". Ja és azt mondtam még, hogy aki szomjas, megissza a vizet is. És elmondtam, hogy otthon, vacsora után megeheti a nyalókáját, amit tegnap a polcra tettünk.
" Viszont az előttünk álló egy túrórudit, a mögöttünk álló két másik csokit vett neki. Az előttünk álló értelemszerűen csak odafordult éd odaadta. a mögötünk lévő meg utánunk sietett.... "
Mi van?! Vadidegen emberek a te beleegyezésed nélkül édességet adtak a kisgyermeked kezébe? Hát ezt nem hiszem el...azért döbbenetes, milyen pofátlanok az emberek. Azért egy légyszi-légyszizér még nem egyenlő a földre vágom magam és toporzékolok, ha meg nem kapom azonnal amit akarok-jelenettel, de még akkor sem lett volna joguk ilyet tenni.
Megsajnálták, oké..és ha cukorbeteg lett volna a gyermeked, és épp ezzel segítették volna elő, hogy rosszul legyen ott helyben? Csoda hogy a szájába nem adták az édességet..a másik: sosem tudhatod, mi van a csokiban, még ha a bolt polcáról is szedi le előtted. cukrosbácsik / cukrosnénik szoktak édességet osztogatni gyerekeknek..komolyan néha nem értem az embereket...mert ha ott helyben elvered a gyermekedet és bántalmazás miatt közbelépnek, még meg is érteném...de ezt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!