Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni semmiképpen...

Mit tudok tenni semmiképpen sem szeretném hagyni?

Figyelt kérdés
Gyermekem az elmúlt 1 évben ingyenesen étkezett volna, de én erről nem tudtam.Fizettem minden hónapban, most derült ki mikor kaptam az iskolától levelet.Nekünk nem az iskolába kell fizetni külön cég foglalkozik ezzel.Ma felhívtam őket, hogy mi a helyzet de csak össze vissza beszélt próbálta másra hárítani a felősséget.Mit tudnék tenni valaki ezt a pénzt kétszeresen vette fel, valaki fizeti ezt még gondolom az állam támogatja.Rászoruló gyermektől akarják elvenni a nem kevés pénzt, egyedül nevelem.Mit tudnék tenni, hogy vissza adják a pénzt amit ki sem kellett volna fizetnem?
2017. okt. 9. 08:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos az is lehet, hogy így visszamenőleg már nem fognak tudni ezzel mit kezdeni. :( (nem tudnak, nem akarnak)

Szerintem próbálj meg bemenni személyesen. Vidd magaddal a tavalyi értesítőt, miszerint a gyermeked ingyen kap étkezést, és vidd magaddal a kis papírokat a befizetett csekkekről. Vagy ha nem is csekk volt, valamit biztos kaptál a befizetések után. Ha járt az ingyenes étkeztetés, akkor járt, nem kellett volna fizetned, nem "veszhetett" el az a pénz.

2017. okt. 9. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Írj nekik tértivevényes levelet, amiben kérd vissza a pénzt (írd bele amit nekünk írtál). Másolatban mellékeld a bizonyítékaidat (levél, befizetésekről amid van, stb). Bemehetsz személyesen is, de akkor is írd le papírra és valakivel vetesd át.
2017. okt. 9. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Próbáld meg megbeszélni velük személyesen, vigyél magaddal minden papírt, amivel bizonyítod, hogy fizettél. Ha nagyon nem hajlandóak veled szóbaállni, akkor említsd meg a fogyasztóvédelmet. (Volt egy teljesen más jellegű ügyem, én nagyon békés vagyok, de a végén - hónapokig semmi nem történt, csak ígérgetés - már megjegyeztem, hogy erősen gondolkodom, hogy megkérdezem a fogyasztóvédelmet, mit kéne tennem ebben az ügyben. Csodák csodájára azonnal intézkedtek.)
2017. okt. 9. 14:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Próbálnak mindenhol elhajtani, iskolában is akitől megkérdeztem.Annyit kitudtam deríteni, hogy alapítvány az iskolával közösen dönt ki kap ingyenes étkezést.Gondolom az alapítvány fizet az ingyenes gyerekek után, ezt meg is kérdeztem de választ nem kaptam.De én is kifizettem, annak a pénznek megkell lennie, persze valakinek jobb zsebre tenni mint vissza adni.
2017. okt. 9. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!