Háromgyerekesek (vagy több) : miért vállaltatok ennyi gyereket? (Nem negatívan kérdezem, én is szeretnék sok gyereket, csak érdekelne, hogy kit mi vezetett erre)
Három gyermekünk van. Szerintem ez nem olyan hatalmas létszám...
A lánykérés napján már a családról is beszélgettünk, és mindketten úgy gondoltuk, hogy de jó lenne három gyerek. Mi nem túl korán, 30 évesen házasodtunk, szóval drukkoltunk, hogy ne legyenek gondok, de szerencsére nem volt semmi. Amúgy egészségileg és anyagilag is rendben voltunk, vagyunk. Soha semmilyen támogatást nem igényeltünk, inkább mi szoktunk adományozni.
Férjem benne lenne még egyben, én soknak gondolnám időben, erőben. Ennyit bírok. Hálás vagyok értük!
Nalunk 3 gyerkoc van.2 fiu elozo hazassagbol,1 fiu a mostani paromtol.mivel mindharom fiu,anyagilag nincs problemank,es par ev mulva tervben van egy csaladi haz.igy egy 4.gyerkoctol sem zarkozunk el,hatha lany lesz.
Persze ha fiu lesz is szeretni fogjuk,nem hagyom a korhazban.
16 honapja van spiralom,igy meg 2-3 evet biztosan varunk.
Addigra teljesen biztosak leszunk benne sztem,hogy johet vagy sem.
Fiatalok vagyunk,a kor nem lesz akadaly.
A 3. Es egy esetleges 4.gyerkoc is az uj kapcsolat "kovetkezmenye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!