Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti is féltetek...

Lányok, nők! Ti is féltetek attól, hogy nem lehet gyermeketek?

Figyelt kérdés
Ha már van, akkor természetesen akkor, amikor még nem volt.

2017. okt. 6. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Körülöttem rengetegen kínlódnak mert nem jön a baba évek óta, igy belém tették a parát.. Eléggé aggódta.. De aztán elsőre sikerült.
2018. márc. 14. 20:50
 22/25 anonim ***** válasza:
64%
Akik nem szeretnének gyereket azok miért vannak a gyerekvállalás kategóriában?
2018. márc. 14. 22:49
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
22. Hogy kérdésekre válaszoljon. Pl az ilyenekre mint ez. Bárki bármilyen kérdésre válaszolhat bármilyen kategóriában. Nem mindegy neked ki miért van itt?
2018. márc. 15. 01:48
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Hihi..de tényleg. Ez pont olyan, mintha az Olaszország fórumon szidnám a Colosseumot, azoknak, akik meg szeretnék nézni. Kicsit fura itt ez a sok sose akartam szülni, utálom a gyerekeket arc.. Lehet, hogy inkább csak irigység az egész.
2018. márc. 15. 07:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, féltem. Megszakítással védekeztünk az exemmel 6 éven át, és sosem sikerült be. Utána nem védekeztünk. 4 hónap után terhes lettem. Pár évre rá szétmentünk, és igazából nem is volt kivel pörögjek a témán, mert nem volt annyira komoly kapcsolatom, amibe gyereket vállaljak. Viszont ott volt egy közeli családtagom, akinek szintén volt egy gyereke előző kapcsolatából, a férjével 2 évig próbálkoztak (ebben benne volt már 6 inszemináció), mire kiderült, természetes úton nem is lehet neki, csak beültetéssel.

Nekem meg a nőgyógyász azt mondta, rendszertelen a peteérésem, így ez a 2 dolog miatt gondoltam, ha akarok majd, nem fog könnyen menni.

Jelenlegi kapcsolatomban a 3.hónapnál már meg se jött, vettem tesztet, pozitív lett. Most másfél éves, szintén nem gondolkodtunk a gyerek-témán, novemberben volt EGYETLEN alkalom, mikor nem védekeztünk, PONT középidőben.

Augusztusra vagyok kiírva szülni...

2018. márc. 15. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!