Lányok, nők! Ti is féltetek attól, hogy nem lehet gyermeketek?
Igen, féltem. Megszakítással védekeztünk az exemmel 6 éven át, és sosem sikerült be. Utána nem védekeztünk. 4 hónap után terhes lettem. Pár évre rá szétmentünk, és igazából nem is volt kivel pörögjek a témán, mert nem volt annyira komoly kapcsolatom, amibe gyereket vállaljak. Viszont ott volt egy közeli családtagom, akinek szintén volt egy gyereke előző kapcsolatából, a férjével 2 évig próbálkoztak (ebben benne volt már 6 inszemináció), mire kiderült, természetes úton nem is lehet neki, csak beültetéssel.
Nekem meg a nőgyógyász azt mondta, rendszertelen a peteérésem, így ez a 2 dolog miatt gondoltam, ha akarok majd, nem fog könnyen menni.
Jelenlegi kapcsolatomban a 3.hónapnál már meg se jött, vettem tesztet, pozitív lett. Most másfél éves, szintén nem gondolkodtunk a gyerek-témán, novemberben volt EGYETLEN alkalom, mikor nem védekeztünk, PONT középidőben.
Augusztusra vagyok kiírva szülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!