Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti is féltetek...

Lányok, nők! Ti is féltetek attól, hogy nem lehet gyermeketek?

Figyelt kérdés
Ha már van, akkor természetesen akkor, amikor még nem volt.

2017. okt. 6. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
én attól félek hogy lesz. soha nem akarok. 26nő
2017. okt. 6. 22:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem màr van egy, szeretnénk hamarosan kistesót és félek, hogy nem fog sikerülni vagy baj lesz a terhességemmel. Az elsővel veszélyeztetett terhes voltam, túl gyorsan növekedett, hatalmas baba volt, nagy fájdalmaim voltak és nehéz szülés volt.
2017. okt. 6. 22:55
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

9es

Azért ez sosem biztos. Anyám kb attól terhes lett ha szépen néztek rá, volt több abortusza is. Velem 42 évesrn elsőre lett terhes. Én 4,5 év küzdelem után. Tesó sose lett.

2017. okt. 6. 23:31
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Majdnem 6 év alatt jött össze a kislányunk. Sok minden megfordult idő közben a fejemben, de a lelkem mélyén végig bíztam benne és éreztem, hogy sikerülni fog, és így is lett. :)
2017. okt. 7. 00:34
 15/25 anonim ***** válasza:
79%
Bennem volt félelem, hogy nem lesz, mert az ismerősi körben sokaknak nem sikerült, szerencsére rögtön sikerültek a gyerkők :-)
2017. okt. 7. 07:29
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöldet adtam.

Én is úgy vagyok vele, mimt az egyik válaszadó. Félek, de valahol belül érzem, hogy meg fogom kapni ezt az ajándékot egyszer... kétszer :)

2017. okt. 7. 08:26
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Fél éve próbàlkoztunk mikor külső okok miatt el kellett halasztani a baba érkezését. Rà pàr hónapra kiderült hogy nincs rendes peteérésem sem. "Foltos" a petefészkem az elsorvadt tüszőktől. Nem repedt meg a tüsző így nem szabadult ki pete. Az orvosom azt tanàcsolta hogy zàros hatàridőn belül kezdjünk próbàlkozni. Ezen a ponton megmondom őszintén bepànikoltam. 3 hónapig szedtem inofolicot a petefészek serkentésére és első hónapban sikerült a baba.
2017. okt. 7. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Mindennél jobban ettől féltem, de lett.
2017. okt. 7. 08:54
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Igen, nekem nagy félelmem volt 18-20 éves korom körül, hogy mi van, ha nem lehet soha gyermekem. Mindig is arra vágytam, hogy anya lehessek, így a kamaszkorom végefelé sokat rágódtam ezen.

Végül aztán úgy alakult, hogy félelmetesen könnyen estem teherbe, és már van egy kislányom.

Más kérdés az, hogy most megint aggaszt a téma, mert a kistesó egyelőre nem jön. Nyilván az az én butaságom, hogy evidenciának vettem, hogy ha az első rögtön összejött, akkor a másodiknál is így lesz, de próbálok türelmes maradni és nem siettetni a dolgokat.

2017. okt. 7. 11:09
 20/25 anonim ***** válasza:
11%

Nem. Soha nem vágytam mindenáron gyerekre, ami azt illeti 23 évig egyáltalán nem akartam. Miután a férjemet megismertem, úgy voltam vele, hogy ha ő szeretne, és ha jönni akar akkor jön, ha nem akkor nem. Egy gyerek ellen nem volt kifogásom egyáltalán. Tőle, vele szerettem volna.

Aztán eltelt 2 év úgy, hogy nem jött össze, meg is beszéltük, hogy hagyjuk a fenébe, továbbléptünk ezen az egészen szép lassan.

Valahol meg is nyugodtam, felszabadultam, hogy nincs már az a nyomás rajtam, hogy miattam nincs gyerek, illetve ez idő alatt nagyon hozzászoktunk ahhoz, hogy szabadon, kötetlenül éljük az életünket, azt csinálunk amit akarunk, akár pihenés, akár spontán programok, és ahogy telt az idő, egyre kevésbé akartam ezen változtatni. Már nem akarunk gyereket.

2018. márc. 14. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!