Ha kisfiam fog születni, mennyi az esélye annak, hogy a második lány lesz?
Ma mondták meg, hogy kisfiam lesz, 12 hetes uh-n is már mondták, hogy ez lehet kisfiú. Örülök persze a kisfiúnak, sőt mar most imadom 😊
Egyébként volt mar egy abortuszom, azóta is gyötör a lelki ismeret, az a gondolat van bennem, hogy ő kislány lett volna... Tudom hülye a kérdés, mert ez azon múlik, hogy több-e a spermiumban a női vagy férfi kromoszóma, de megis mennyi ra az esély, hogy masodik, illetve harmadik teherbe esesem kislány lesz?
Köszönöm a válaszokat, természetesen nem vagyok csalódott, hogy fiú, csak a kislányt jobban elképzeltem 😊
Úgyvagyok vele, hogy majd a jó isten eldönti a második gyermek nemét! Es igaza van az előttem szólónak,még ez sem szuletett me, ami a pocakomban van, úgyhogy csak ra koncentrálok :)) alig várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat!
7-es válaszoló várom a válaszod. ☺☺
Hihetetlen, hogy erre a kerdesre van aki peldakkal valaszolt........mintha azt kerdezted volna, hogy az iskolai menzan mennyi az eselye a gulyaslevesnek, erre valaki ideirta volna valasznak hogy "hat peldaul nalunk harom hete az volt"
Es van aki komolyan gondolja, hogy ezzel segitett
...
De az ilyen kerdes is, elkepeszto hogy azt gondolod ezt igy meg lehet mondani/tippelnim
Az egyetlen erzelmes valasz: 50%. Vagy igen, vagy nem. Ugyanis hiaba irna le valaki hogy 45%, akkor sem tudhatod, Te beleesel-e a 45%-ba vagy epp a masik 55-be.
Kedves utolsó!
Igen,valóban nincs erre garancia,inkább az apától függ ... Lehetséges,hogy a harmadik is fiú lenne neked,de azis lehet,hogy pont kislány lenne :) én már most imádom szeretem a kisfiamat!!! Szóval én örülök neki is,majd belejovok:) köszönöm a biztatást 😊 enis drukkolok nektek,ha mégis bevállaltok egy harmadikat,hogy kis lányka legyen ☺☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!