Szép lány neveket tudtok írni? Most fog születni az ötödik tesóm és nincs sok ötletünk
Mi a vezeteknev? Hiaba irom a Vilhelminat, ha Nagy a vezetekneve, akkor eleg hulyen fog kinezni. Szoval ezt fontos lenne tudni az ajanlashoz.
Amit hanyagoljatok, ha lehet, azok a magyarositott angol, spanyol szappanoperabol stb.-bol vett nevek (Dzsesszika, Dzsenifer, Rozalinda, Eszmeralda stb.) es a gyumolcs+viragnevek (Malna, Eperke, Zoldike, Palma stb.), valamint a Napsugart es tarsait sem ajanlom, ha nem akarjatok, hogy szegenyt a tarsai agyoncikizzek.
Ami nekem nagyon tetszik:Barbara, Borbala, Angela, Reka, Renata, Rebeka, Edina, Evelin, Emese, Gabriella, Katalin, Krisztina, Blanka, Hedi, Anna, Hanna, Helga, Kitti, Diana.
De mint mondtam, a vezeteknev fontos, hogy passzoljon hozza.
Ahogy minket hívnak: Amadea, Laura, Viktória, Benedek.
A vezetéknév Szamosi.
Amúgy nekem a Hanga tetszik (tudom, hogy nem én döntöm el)
Az Amadea nagyon szep, gratulalok :-)
A Hangatol nem vagyok elajulva, nekem mindig a sziberiai tajgataj jut eszembe rola. De ez csak az en velemenyem, ha nektek tetszik, adjatok csak. Szamosi Hanga szerintem nem hangzik rosszul. Amugy meg:
Szamosi Barbara
Szamosi Borbala
Szamosi Reka
Szamosi Rebeka
Szamosi Edina
Szamosi Evelin
Szamosi Gabriella
Szamosi Katalin
Szamosi Krisztina
Szamosi Blanka
Szamosi Hanna
Szamosi Helga
Szamosi Kitti
Szamosi Diana
Nekem ezek kozul egyik sem hangozna furan :)
(#6 voltam)
Szamosi Stella
Szamosi Tamara
Szamosi Natália
Szamosi Adél
Szamosi Janka
Szamosi Liza
Szamosi Karolina
Szamosi Olívia
Szamosi Gvendolin
Szamosi Lízia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!