Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha kisfiam fog születni,...

Ha kisfiam fog születni, mennyi az esélye annak, hogy a második lány lesz?

Figyelt kérdés

Ma mondták meg, hogy kisfiam lesz, 12 hetes uh-n is már mondták, hogy ez lehet kisfiú. Örülök persze a kisfiúnak, sőt mar most imadom 😊

Egyébként volt mar egy abortuszom, azóta is gyötör a lelki ismeret, az a gondolat van bennem, hogy ő kislány lett volna... Tudom hülye a kérdés, mert ez azon múlik, hogy több-e a spermiumban a női vagy férfi kromoszóma, de megis mennyi ra az esély, hogy masodik, illetve harmadik teherbe esesem kislány lesz?

2017. okt. 6. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom 50-50%.
2017. okt. 6. 19:48
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Abortusz után örülj hogy egyáltalán teherbe estél és imádkozz hogy ne legyen koraszülésed, ne a nemén vetyengj.
2017. okt. 6. 19:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanannyi, mint bármelyik terhességnél, nagyjából 49%. Több fiú születik, mint lány, úgyhogy utóbbira valamivel kisebb az esély. 40 feletti anyáknál viszont nagyobb az esély a leánygyermekre.
2017. okt. 6. 20:00
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Én nem ítélem el hogy valaki valamilyen nemű gyereket jobban szeretne vagy azt jobban el tudna képzelni magának, de neked most fiút dobott a gép. Örülök hogy ennek ellenére nem omlottál össze mint sokan. Viszont nagyon előreszaladtál. Még ez a kisfiú meg sem született de már a következőn jár az eszed. Előbb adj esélyt neki is.

Az esélyekre visszatérve megválaszoltad magadnak. Senki nem tud megközelítő százalékot mondani. Összességében nagyobb eséllyel születnek fiúk, de a ti esetetekben nem az átlag dönt csakis a párod. Azt meg hogy mik "úszkálnak" nála senki sem tudja. Még az is lehet hogy 90%ban kislányok "úszkálnak" és mégis 2 fiatok születik mert az ér célba szerencsésen.

Úgyhogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog.

2017. okt. 6. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesomnak 3 lanya lett. Bnomnek 4 lanya. Ismerek olyan csaladot ahol 3 fiu van. Es 3 fiu 1 lany. Unokabatyamnak 1 fiu 1lany. Szoval h fiu az elso lany a masodik ez nincs szabalyhoz kotve. Hogy is lehetne. Egeszseges legyen mas nem szamit.
2017. okt. 6. 21:44
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

játszótéri statisztika, de általában azt látom, a fiús anyukáknak többnyire a második gyereke is fiú, de minden negyediknél kishúgi lesz.

vagyis mondhatnám, hogy 50% ez 50% az, de tényleg több a fiú gyermek, és több fivér van, mint nővér, és több a környezetemben a bátyus-öcsi felállás, mint a bátyus hugi vagy a nővér hugi felállás (és érdekes, ahol van nővér-hugi, ott a harmadik is lány) :)

ha lányos anyuka terhes, ott a második már elég gyakran fiú.

szóval ha az első gyerek nem rögtön lány, előfordulhat, hogy már legyinthet valaki, hogy lányos anya legyen, vagy van rá 25% esély, hogy igen...

fiút könnyebb csinálni, nekem is fiam van, de én fiút is szerettem volna, szóval engem az eredmény nem sarkallt lány utáni reménykedésre.

amúgy meg tök mind1, embert szülünk, a gyerek az gyerek, és a gyermekünk a legcsodálatosabb ajándék számunkra, szóval tök mind1, hogy kukival vagy nunival születik.

ajándék, öröm, boldogság :)

ha 10x probálkoznék és mind a 10 fiú lenne, akkor is boldog lennék.

nem kell, hogy számítson, semmi, de semmi jelentősége nincs. szerintem.

2017. okt. 6. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van de majd jovoheten ha megmutatja magat a pocaklako megirom , h a masodik babam fiu e vagy lany.☺
2017. okt. 7. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Az első gyerekem fiu lett ,második lányt akartam de fiu lett végül 3. Lány lett.
2017. okt. 7. 06:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek lánya születet elsőre és másodikra is .
2017. okt. 7. 06:38
 10/15 anonim ***** válasza:
50-50%
2017. okt. 7. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!