Ha kisfiam fog születni, mennyi az esélye annak, hogy a második lány lesz?
Ma mondták meg, hogy kisfiam lesz, 12 hetes uh-n is már mondták, hogy ez lehet kisfiú. Örülök persze a kisfiúnak, sőt mar most imadom 😊
Egyébként volt mar egy abortuszom, azóta is gyötör a lelki ismeret, az a gondolat van bennem, hogy ő kislány lett volna... Tudom hülye a kérdés, mert ez azon múlik, hogy több-e a spermiumban a női vagy férfi kromoszóma, de megis mennyi ra az esély, hogy masodik, illetve harmadik teherbe esesem kislány lesz?
Én nem ítélem el hogy valaki valamilyen nemű gyereket jobban szeretne vagy azt jobban el tudna képzelni magának, de neked most fiút dobott a gép. Örülök hogy ennek ellenére nem omlottál össze mint sokan. Viszont nagyon előreszaladtál. Még ez a kisfiú meg sem született de már a következőn jár az eszed. Előbb adj esélyt neki is.
Az esélyekre visszatérve megválaszoltad magadnak. Senki nem tud megközelítő százalékot mondani. Összességében nagyobb eséllyel születnek fiúk, de a ti esetetekben nem az átlag dönt csakis a párod. Azt meg hogy mik "úszkálnak" nála senki sem tudja. Még az is lehet hogy 90%ban kislányok "úszkálnak" és mégis 2 fiatok születik mert az ér célba szerencsésen.
Úgyhogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog.
játszótéri statisztika, de általában azt látom, a fiús anyukáknak többnyire a második gyereke is fiú, de minden negyediknél kishúgi lesz.
vagyis mondhatnám, hogy 50% ez 50% az, de tényleg több a fiú gyermek, és több fivér van, mint nővér, és több a környezetemben a bátyus-öcsi felállás, mint a bátyus hugi vagy a nővér hugi felállás (és érdekes, ahol van nővér-hugi, ott a harmadik is lány) :)
ha lányos anyuka terhes, ott a második már elég gyakran fiú.
szóval ha az első gyerek nem rögtön lány, előfordulhat, hogy már legyinthet valaki, hogy lányos anya legyen, vagy van rá 25% esély, hogy igen...
fiút könnyebb csinálni, nekem is fiam van, de én fiút is szerettem volna, szóval engem az eredmény nem sarkallt lány utáni reménykedésre.
amúgy meg tök mind1, embert szülünk, a gyerek az gyerek, és a gyermekünk a legcsodálatosabb ajándék számunkra, szóval tök mind1, hogy kukival vagy nunival születik.
ajándék, öröm, boldogság :)
ha 10x probálkoznék és mind a 10 fiú lenne, akkor is boldog lennék.
nem kell, hogy számítson, semmi, de semmi jelentősége nincs. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!