Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldottátok meg,...

Ti hogy oldottátok meg, milyen volt a gyereknek?

Figyelt kérdés
Sajnos az orvos azt mondta, hogy szülés előtt 3 héttel be kell feküdnöm a kórházba,mert thalassemiás vagyok. Van egy 2,5éves kisfiam, aki úgy alszik,hogy átöleli a nyakam és ha már a fejem máshova fordítom akkor szól,hogy "anya,gyere mellém". A 37.héttől kell bennt lennem, de a fiam is 40+5re született,plusz az a pár nap szülés után az majdnem 5 hét. Hogy oldottátok meg a gyerekvigyázást,milyen időközönként látogatott a gyermeked,stb. Nem ovodás még. Nagyon félek,hogy mi lesz vele,eddig 4 óra hosszat volt tőlem távol,de északára soha. Szerintetek kezdjek meg valahogy elválni,hogy ne kötődjön annyira,vagy mit tanácsoltok? 27hetes vagyok.
2017. szept. 28. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Én biztos nem kérnék császárt, főleg ne programozottat. Az a babának abszolút nem jó, neked sem annyira. Persze persze tudom, sokan szülnek úgy. Épp ezért írtam, hogy én nem kérnék. Mondom ezt úgy, hogy első császár volt, második nem.

Pont ennyi kdő van a gyerekeim között. Igaz, hogy ém nem voltam bent ennyit, de mi is össze voltunk (vagyunk) nőve a lányommal, ennek ellenére nagyon jól viselte nélkülem.

Nem távolodnék el tőle otthon, viszont minden nap elmondanám neki, hogy anyának be kell feküdnie a kórházba, addig te a mamával/apával leszel, de anya nagyon szeret, és ha majd haza jövünk, akkor megint nagyon sokat leszünk együtt.

Én a tesóról is sokat beszéltem neki, hogy majd ha nagyobb lesz, fognak együtt játszani, d az elején sokat fog sírni, hangos lesz, anya soakt kell, hogy vele legyen, nem fog tudni beszélni, járni a baba. Így nem volt annyira sok(k) neki.

2017. szept. 29. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó, egy 2,5 éves gyereknek 5 hét az örökkévalóság, nem fogja megerteni, hogy az anyja miért nincs vele. Amit majd felfogni belőle az az lesz, hogy anya elment, őt ott hagyta és kistesoval jött haza. Biztos alap a testverfeltekenysegre. Inkább választanám a császárt, ha az orvos is jónak látja.
2017. szept. 29. 14:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy mindenféleképp be kell feküdjek szülés előtt 3héttel,hogy megpróbálják a transzfuziot,hogy mit emel a hemoglobinomon. Alapjáraton nekem 100szokott lenni,a thalassemia miatt. Előző szülés sima volt, másnap 69es hemoglobinnal,teljesen jól voltam,nem is adtak csak Maltofert napi 3x1et. Nemtudom mire ez a várakozás, amikor a kisfiam 74es hemoglobinnal kezdett születni. 4 nappal a kiirt előtt fektettek csak be. Látni láthatnám,mert a korház parkjában együtt lehetnénk,de ugye 20km a korház tőlünk, azért minden nap utazni
2017. szept. 29. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsanat, nem ertek hozza, de ez a transzfuzio egesz napos dolog? Ezt nem lehet ugy intezni, hogy a kezelesre bemesz, akar egy egesz delelott ott vagy, aztan hazamesz,masnap vissza? Tudom, biztos faraszto lenne, de legalabb nem lennetek kulon, kozel 5 hetig. :-(

Szornyu helyzet, mert persze h a legjobbat akarod kihozni a szitubol. Sajnalom, h ilyen helyzetbe kerultel.

En a csaszart valasztanam!

2017. okt. 2. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha ezen múlna a második gyerekem élete, természetesen befeküdnék.

Ennyi, a nagy biztosan jöhet látogatóba (max. a parkba, ha a kórterembe nem is), de nem kockáztatnám sem az én, sem a születendő gyerekem életét.

2017. okt. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!