Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Természetellenes, ha egy nő...

Természetellenes, ha egy nő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

2017. szept. 27. 16:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
45%

nem, nem az. az a természetellenes, ha valaki meggondolatlanul vállal gyermeket, ha valaki előbb nem teremti meg a gyermeknek létfontosságú anyagi, szellemi és lelki hátteret, ha valaki ezzel akarja menteni a menthetetlen párkapcsolatát, ha valaki nem képes egészségesen élni a terhesség alatt, és egészségesen nevelni a gyermeket. ha valaki csak a családfenntartást látja egy gyermekben.

az előbb leírtak többször fordulnak elő, mint a gyermeket nem akaró emberek, mégis azok vannak megbélyegezve és lenézve, akiknek van annyi ön- és világismeretük, hogy el tudják dönteni, ők nem szeretnének gyermeket.

24/l

2017. szept. 28. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Én azt mondom 'muszájból' ne szüljön az ember.. Ha egy nő azért szül mert úgymond ezt elvárják, akkor annak komoly gondjai lesznek később. Arról nem is beszélve hogy a gyereknek sem biztos hogy jó helye lenne.

Szerintem egyéni döntés és nincs rossz válasz. Aki szülni akar az szüljön aki nem az ne. Nincs rossz megoldás.

Én például nagyon szeretnék majd 3 gyereket, de sose ítélném el azt aki nem. :)

2017. szept. 29. 06:58
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Igen.
2017. szept. 29. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem természetellenes, csak mivel a többség vállal gyereket, a társadalom ezt várja el és ezért fura, ha valaki nem akar. A gyerekvállalás nem kötelező, hanem egy lehetőség. Mindenki maga dönti el, él e a lehetőséggel. Nem vagyunk egyformák.
2017. szept. 30. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
14%
Nem vagy köteles szülni ha a kérdés erre irányul. Viszont a képességed megvan rá. Nem mondanám természetellenesnek, az a honoszexualitás, ezt eldöntöd és kész. Egyéni h ki h áll a témához!
2017. szept. 30. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Tudtam, hogy lepontoz a sok érthetetlen liba. Ki nem sz.rj. le, hogy ki akar gyereket és ki nem ? Nem ez volt a kérdés. Felőlem az szül, aki akar. Viszont nem szaporodni természetellenes, ha tetszik, ha nem. Nem azért, mert a társadalom úgymond elvárja, hanem mert van méhed kihordani a gyereket, van 2 csecsed szoptatni, van cilusod stb., azaz szaporodásra lettél tervezve. Erre minden hónapban találsz bizonyítékot. Minden élőlény természetes célja a genetikája tovább adása. Kivéve a selejteknél. Természetesen ez a természet szempontjából igaz, hiszen a kérdés erre irányult.
2017. okt. 1. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem az, mert ismerek olyan nőt, aki nem való anyának, ha valaki ezt őszintén belátja, azzal nincs gond. A baj akkor van, ha csak igazolást keres, holott belül vágyna rá.
2017. okt. 14. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!