Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az, hogy...

Szerintetek milyen az, hogy 25 évesen nincs gyerekem?

Figyelt kérdés
25/F vagyok a szüleim nyaggatnak hogy mikor lesz már unoka de én még nem érzem azt hogy kéne gyerek, persze már benne vagyok a korban kifutottam az időből?

2017. szept. 27. 00:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%
Tök normális, nálunk (Bp.) az lenne a fura ha ilyen fiatalon lenne gyereked, 30 fölött szoktak a pasik gyereket vállalni, sőt a nők is.
2017. szept. 27. 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjemnek ilyen idősen lenne gyereke, akkor valószínű, hogy nem ő lenne a férjem és a gyerekeim apja, ugyanis 30 volt, mikor összejöttünk (én 25). 32 éves korában született meg a fiúnk, 39 volt, mikor a lányunk született. Most 40, rajta vagyunk a 3. babán. Bár már ezt későinek érzi (picit én is, mert azt mondtam, hogy 35 után nem szülök), így ha az éven nem jön össze, akkor nem lesz 3. gyerkőcünk.
2017. szept. 27. 09:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :) megkönnyebbültem
2017. szept. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!