Melyik nevek tetszenek/nem tetszenek ezek közül?
Fiú nevek: Brúnó, Hugó, Donát, Lénárd, Armand
Lány nevek: Júlia, Gréta, Emma, Flóra, Gerda
Ha esetleg unatkoztok vagy van kedvetek ki fejteni akkor az is érdekelne hogy ismertek-e ilyen nevű embereket, vagy hogy milyen kategóriába sorolnátok a neveket (pl egyáltalán nem tetszik, elmegy de én nem választanám, vagy tetszik)
Köszönöm előre is
Donát tetszik, Lénárd, Hugó vállalható abszolút, de nem adnám, Brúnó, Armand nem tetszenek.
Júlia, Flóra, Emma szépek, Gŕéta, Gerda is normális nevek, amiket amúgy én nem adnék. Csak távoli ismerősök közt vannak ilyen nevűek, ill. egykét ovis-iskolás társa a gyermekeimnek.
Barátnőm macskáját hívják Brúnónak, úgyhogy én arra aszociálok, nem adnám a gyerekemnek. Fiúk közül a Lénárd és az Armand tetszik, előbbit ismerek is, egy pár hónapos kisbaba.
Lányok közül nekem eleve az Emma a favorit, de a Gerdán kívül a többi is szép és hívnám így a lányomat.
Lánynevek terén azonos ízlésünk van, a felsoroltak közül mind tetszik, az abszolút győztes a Gréta.
A fiúnevek közül a Lénárd tetszik.
Egyedül a Júlia, Emma tetszik. Minden más név borzalmas.
Húgó víziló, Brunó kutya, Donát majdnem Donáld kacsa, Hoszé Armandó, bélFlóra, Gréta kréta, Gerda verda.
Mondjuk a Lénárd még úgy ahogy elmegy.
Donátot, Hugót és Armandot is merek. Ebből csak a Donátot adnám.
A lány nevekből ismerek: Júliát (igaz hogy egy lengyel kislány, magyart nem), Flórát és Gerdát. Ebből csak Gerdát adnám, bár lehet hogy elfogult vagyok, így hívják a legjobb barátnőmet :)
Fiúnevek közül a Lénárd nem rossz, a Hugó és Donát még elmegy. A többi nem tetszik
. Az armand olyan szappanoperás Armandó, a brúnó meg nekem kutyanév.
Lánynevek közül a Júlia csak azért nem tetszik, mert egy kislányhoz, fiatal lányhoz szerintem nem illik, az nagymamás. A Gerda sosem tetszett. A többi jó, bármelyiket el tudnám képzelni akár az én gyermekemnek is.
Nekem amúgy kedvenc fiúnevem a Benett, lány pedig a Nerina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!