Ettől tényleg merev anya vagyok, hogy egy ilyet elítélek?
Szerintetek ez beleférhet simán egy anyánál, szerintem a lazaság nem itt kezdődik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Mert nem gondolta, hogy gyorsan megy az idő majd.
Én átérzem kicsit a helyzetét, néha napközben azon kapom magam, hogy már dél van, pedig az előbb kilenc volt.
Volt egy kommentelő a kérdésnél, aki írta, hogy egész más félnégytől szexelni, mint 5kor nekikezdeni. Ha 5kor szexel, tudja, hogy csak kevés idejük van és ezért gyakran nézi az órát.
Ha nekiáll 3 után, azt gondolja, tengernyi idejük van, azalatt a 2 óra alatt még hajat is tud mosni és lazán odaér a gyerekért.
Én jártam így ovisként hogy senki nem jött értem, mert elfelejtettek. Mai napig emlékszem a sajnálkozó és egyben utálatos nézésekre a takarító néniktől meg aki még ott volt velem. Olyan mintha nem számítanál a családodnak, hiszen hogy lehet elfelejteni egy gyereket?
Egyébként nekem anyám dolgozott, apám alkoholista volt szerintem aludt, a tesóm meg még 10-11 éves volt.
Elveszítette az időérzékét, ennyi. Nyilván senkivel nem fordult még elő soha....
Igen, gáz, de ha egyszeri eset akkor nem ítélném el az anyukát.
En is jartam igy. Anyum dolgozott es batyamek is. Apam a kocsmaba szokas szerint. Ovono aki a rokonunk es velunk szembe lakott O vitt haza ovi zaras utan.
Konyorgom..hamar megcsinaltak azt a gyereket aki nem kerte , h legyen figyeljunk mar ra es viseljuk gondjat , ne a fax legyen fontosabb! Szegyenemben elsullyednek ha a fiamrol megfeledkeznek akar ovis akar sulis!
Nincs veled baj, ez tényleg nem normális.
Ha tudja előre hogy valami fontos programja van akkor szervezze már úgy a dolgokat. Felnőtt nő. Nem "hoppozni" kell, hanem előre gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!