Ettől tényleg merev anya vagyok, hogy egy ilyet elítélek?
Szerintetek ez beleférhet simán egy anyánál, szerintem a lazaság nem itt kezdődik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Én nem tudom. Mikor gyereket szültem, felelősséget vállaltam érte. Bevallom, nekem is volt olyan, hogy egyik hétköznap elmentünk romantikázni a férjemmel miután a fiunkat beadtuk az iskolába(kéthavonta kb egy olyan nap van amikor egyszerre van szabadnapunk)és lementünk a Velencei tóra. Nagyon jól éreztük magunkat és kicsit elfelejtkeztünk az időről, de amint láttuk hogy már nem érünk oda a fiunkért ugrasztottunk valakit hogy menjen érte és legyen vele míg hazaérünk. Nekem már ekkor is borzalmas lelkiismeret furdalásom volt, pedig a kicsi időben el lett hozva, nem várt a portán, csak nem én mentem érte.
Tehát nem azt mondom, van olyan alkalom hogy így alakul, de igazán felhívhatott volna valakit, vagy a sulit kufirc előtt, hogy megoldódjon a dolog.
Az anya nem hanyagolta el a szexért a gyereket. Jól érezte magát, és megfeledkezett az időről.
Akkor hanyagolta volna el, ha tudta volna, hogy nem fog odaérni, akkor viszont nem lepődött volna meg azon, hogy hívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!