Mond ilyet egy normális anya? Kicsúszhat a száján a vita hevében?
Nem mondhat. Kivéve, ha idegbeteg, és képtelen kontrollálni magát.
Amúgy meg dermesztően piti ügy miatt mondta. Szegény gyerek.
A "dögölnél meg"egy szinten van a sokszor vita hevében kimondott " megfojtanálak", "agyonütlek", stb értékével.
Annyi kifejezésünk van, amelyeket nem igazán szoktunk bizonyos szitukban a valós értelmezésében magunkra venni.
Ez a legdurvabb mondat, amit szülő kiejthet a száján. Pont attól, akitől az életet kapta. Soha de soha nem tudnék ilyet mondani és ha nekem mondták volna a szüleim sosem tudtam volna elfelejteni..
Az ilyen nem szülő, a legelborultabb pillanatban sem mondhat ilyet.
Nem nincs egy szinten! Anyukámnál szinten csúsztak ki az agyonutlek és társai többször is. A dogolnel meg egyszer. Max. 17 éves lehettem. Most vagyok 34 azóta is elevenen el bennem.
Nem érzem anyukámat normálisan anyukának. Bár normalizálódott a viszonyunk, de semmiképp sem jó vagy harmonikus. Sokáig meg akartam felelni neki, de már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!