Szerinted normális, ha anya a fiával fürdik?
Figyelt kérdés
2,5 éves a kisfiu. Ha normális, szerinted hány éves korig?2015. okt. 25. 20:22
1/16 anonim válasza:
Amíg a gyereket nem zavarja a meztelenség, normális. Miért ne fürödhetne vele? Akár apa, akár anya?
2/16 anonim válasza:
Persze. Mondjuk azért érdekelne, hogy te vagy az anya a történetben?
3/16 anonim válasza:
Számomra nem, akármilyen nemű a gyerek és a szülő.
4/16 anonim válasza:
Számomra elfogadtató igen. Miért is ne pancsolhatna az édesanya a fiával? :)
5/16 anonim válasza:
Én van,hogy az 5 éves lányommal együtt zuhanyzok,nem látok benne semmi rosszat,mondjuk az anyja vagyok!
Ebben a korban nem gond az együtt fürdés bármilyen nemű a gyerek hiszen még nem szégyenlős,ha az lesz akkor majd nem fog. Amúgy meg nálunk én fürdetem a fiunkat aki 2 éves lesz,akkor ez se normális?! Szerintem nem!!!
6/16 anonim válasza:
Szerintem nem, hacsak nem vesz az anyuka magára egy bikinit, én nem meztelenkednék a két és fél éves gyerekem előtt ilyen szinten. Az is más ha átöltözöm és épp ott van vagy ilyesmi, de nekem ez már sok. Le leszek pontozva, tudom :)...
7/16 anonim válasza:
Persze, amíg egyiküknek sem zavaró, senkit nem feszélyez a dolog, addig oké.
8/16 anonim válasza:
:D :D :D megnézném, ahogy a 2 éves kisfiam elől menekülök, nehogy lásson meztelenül. Jesszusom, hát rám töri még a wc ajtót is, nemhogy bugyi nélkül lát! Tényleg van, aki ennyire kizárja a gyerekét az életéből? Teljesen természetes dolog a meztelenség, és nem ördögtől való. Ez meg csak vízi játék egy ennyi idősnek. Aki ebbe többet lát, az beteg.
9/16 anonim válasza:
Èn nő vagyok és ovodás koromig apukámmal fürödtem.Jó volt ,nagyokat játszottunk.Tényleg az a fura ,ha ebbe valaki többet lát bele.
10/16 anonim válasza:
4 éves, imàd velem fürdeni, mondjuk én nem mindig élezem annyira, belemossa a szemembe a sampont amikor még nem kellene, meg ilyesmik. De nagyon helyes, làtszik, hogy szeret benn lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!