Szerinted normális, ha anya a fiával fürdik?
Attól még nem zárom ki a gyerekemet az életemből, hogy nem kakálok előtte meg nem mászkálok bugyi nélkül.
Sokat játszunk fürdés közben csak éppen én kívül vagyok és nem benn a kádban.
Nekem higiéniai szempontból fura ha napi szintű.
Persze nyilván uszoda v strand sokkal rosszabb, de oda se járunk naponta.
Nekem fura más koszában napi szinten ázni, mindegy hogy az az ugyanolyan nemű tesóm vagy az anyám.
Főleg ha anyukának van vmi jókis altáji fertőzése ami csak pár hét múlva derül ki....
Nem értem, miért írjátok hogy "rosszat" látok bele. Hol írtam ilyet? Én vagyok az anyuka, és a fiammal fürödtem, viszont anyukám lecseszett érte. Ezért kérdeztem... rossz aki rosszra gondol :)) Köszi a válaszokat!
Utolsó, megkérdezhetem miért csak nudista strandra mentek? Nem feszélyez téged hogy mindenki lát meztelenül? (nem kötekedés, hanem tényleg érdekel, mert én eléggé szégyenlős vagyok )
Sok oka van a nudinak:
- tiszta,
- nyugodt,
- csendes,
- relatíve kevesen vannak,
- nem kell félteni a cuccaimat a lopástól,
- élővízben lehet fürdeni,
- sokkal kényelmesebb, hogy nem kell a vizes fürdőruhát elviselni magamon.
Összességében olyan hely, ahol nyugodtan lehet pihenni.
A textieles strand általában:
- zsúfolt,
- hangos,
- némelyik koszos is.
Persze az megint más kérdés, amikor kifejezetten az élmény a lényeg, hiszen élménymedencék, csúzdák stb. a nudin nincsenek. A gyereket nyílván el kell vinni ilyen helyre is, de az nem a pihenésről szól, hanem a buliról.
A meztelenségről annyit, hogy nekem teljesen természetes. Gyerekkoromban is a nudira jártunk a szüleimmel, tehát nem volt kérdés, hogy én is oda járok a családommal. Ráadásul nem mindenki lát meztelenül, csak azok, akik szintén ott vannak meztelenül. Ez csak azoknak különleges, akik nincsenek hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!