Hogy gyozzem le az irigysegem, vagy feltkeenysegem?
En 22 eves vagyok , 2 eve aparommal elkoltoztunk anyuektol mert szerettu k volna egyutt elkezdenia z eletunk , sajnos en angyon szegeny korulmenyek kozott nottem fel, amiert nem okolom a szuleim mielott valakinek ez jonne le, sjanos nem volt segitseguk semmi
Van egy ocsem aki 10 evvel fiatalabb nallam , anyueknak annyit valtoztak a munkahelyi korulmenyeik , lediplomaztak stb amiert iszonyat buszke vagyok rajuk. De annyira bennem vagy hogy ocsemnek oylan jo gyermekkora van , mindne evbe kulfoldr eviszik nyaralni , midnent megkap.
Egyebkent imadom ocsem , az eletem odaadnam erte, nagyon jo kapcsolat van kozottunk, e sorullk neki h neki nem azt kell atelnie mint nekem ygermekkorlmban h sehova nemtustunk.menni kajara id epp hogy jutott es emlekszem volt hogy anyuek nem ise ttek az utolso parizelt nekem adtak.
Megis ha szeretem ocsem , hogy lehet bennem ekkora feltekenyseg iranyaba?! Mar a gondolat is kikeszit h ilyenek jarnak a fejemben , de annyir aszeretnem ha nrkem is iylen lehetosegeim lehettek volna anno..
Tanulasban is ketszer annyit tudnak segitnek neki , kettannyelvu iskolba jar kituno tnaulo , versenyeket nyer.
Es oylan buszkek anyuek ra. Ram meg sosem voltak. En is kituno tnaulo voltam , az erettsegim is 70% kornyeke. Nem voltma rosz es tini koromban amr dolgozrma.midnen ynaron e ssuli melett is gimiben hogy ruhwt tudjak magamnak venni es besegitsek anyueknak.
Rosz ember vagyok ha ilyenek jarnak a fejemben??? Remelem nem :/
Te miert nem.nyaralsz akkor a baratoddal? Élvezd ki a szerelmet, gondolom neki meg az nincs.
Mindenben meg lehet találni a szépséget, a sajátos jelenében is azt keresd.
Plusz ha masokhoz méred magad, ne csak a jobb sorsokat lasd meg mert akkor folyamatos kisebbrenduseget eroltetsz magadra
Na magyar mentalitas megszolalt. Tobbnyire a 90 utan szuletett generaciok ugy gepelnek hogy nem is nezik a helyesirast, csak olyan helyeken ahol komoly szandeekuk van. Szoval en ugy gondolom siman el lehetett olvasni a gonolataim mivel magatol erthetodik hogy egy felcserelt betukrol van szo , ami azert van mert gyorsan gepel az embwr vagy tul kicsi a billentyuzet es tul sok idot venne egyesevel kijavitgatni.Nos helyesirasi hiba tisztaban vagytok vele mit jelent, mert ha a helyesirast hejesirasnak irnam meg a biciklit biciglinek megertenem a nagy dramatizalast. Nem fogom itt bizonygatni semmit , szamomra fel sem tunik pl ebben a mondatomban hogy etz a szot rosszul irom mert alapbol aztnak olvasom magamban. Ez rendszeres. Rengeteg hovatalos papiron is elofordul hogy felcserelnek vagy melle gepelnek betuket. Sajnalom hogy nem fektettem ekkor ahangsulyt erre, ugylatom itt nem a problemam a fontos hanem az iras. Jajj angol telefonrol irok csak szolok mielott az ekezetek miatt is megszolnatok es eleg sokaig tart bemasolni egy magyar betut.
Nos de ez mind erdektelen.
Aki probalt segitokeszen valaszolni koszonom. Volt egy valaszolo aki irta hogy belegondoltam e mar hogy veletlen gyerek vagyok. Nem emrt konkretan tusom hogy nagyon akartak engem, es nem is jottem ossze elsore nekik ahogy meselik. Azonban midnig hozzateszik , hogy ha ujrakezdenek vartak volna meg 1-2 evet mert gyerek nelkul hamarabb hozhattak volna maguk jobb helyzetbe, es jobb gyerekkort adhattak volna. Azzal is emgnyugtattak hogy ne ertseem felre nembantak meg a dolgot csak buntudatuk van hogy a sajat vagyaikat helyeztek eloterbe (marmmint annyira akartak mar babat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!