Nem szereti a lányunkat?
Imádom a lányomat, de nekünk is volt olyan időszak amikor az éjszaka közepén ordítottam és sírtam, már ott tartottam hogy mindjárt fogom és kiviszem a kert végébe! Egyszerűen nem tudtam hogy miért sír, hulla fáradt voltam éa tanácstalan...
Mikor szabadnapos vagy vagy másnap nem kell korán kelned kelj fel te a babához, vidd el sétálni mikor otthon vagy a párodnak meg add ki feladatba, hogy addig aludjon, vegyen egy fürdőt, nézzen/olvasson valamit - csináljon bármit amit szeretne! Szüksége van neki is egy kis pihenésre
Ha csak éjszaka ilyen, akkor nem hiszem, hogy nem szereti, csak utál éjszakázni. Simán lehet, hogy fáradt és ezért dühös az egész világra, a gyerekre is és rád is és mindenkire, aki aludhat és aki őt nem hagyja aludni. Aludjon a babával napközben, te meg segíts neki.
Mellesleg ez még csak az első hónap, vannak gyerekek, akik évekig kelnek éjszakánként többször...
Szerintem is csak fáradt, ingerült.
A kapcsolatotok lehet, hogy már ott megbukott, hogy itt teszed fel a kérdést.
Segíts neki, valaki már írta, hogy vidd el a picit sétálni addig ő aludjon/pihenjen. És ha sikerült napközben pihennie akkor kérdezd meg ezt tőle
Fáradt. De azért figyeld, ha nap közben is látod rajta, akkor vidd el szakemberhez. Néha vidd el a kicsit sétálni, addig ő aludjon. Ha éjjel szopizik, egyszer-egyszer altasd utána te vissza. Első gyerekem éjszakai szopi után még 2 órát ébren volt minimum, második evett-aludt. A max 3-4 órás egybeni alvás hosszú távon kicsinálja az embert. Ne engedd főzni pár hétig, rendeljetek menüt. 2-3 hónapos korában ha szerencsétek van, aludni fog.
Egyen magnéziumot, tök jót tesz az idegeknek!
Mert nyilvn rohadtul kellemes, hogy egész nap a gyereke esetleges ordítását hallgatja (ha hasfájós, pl.), főz, mos, takarít és még éjszaka is hallgathatja a sírsát.
Rohadtul frusztráló, hogy sír és bármit csinálsz tovább sír. És már magadat okolod, hogy te vagy a hülye, a szerencsétlen, amiért nem tudsz rajta segíteni, amitől aztán mérges leszel.
Kelj fel te hozzá éjjel, és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!