Úgy érzem, a barátom nem szereti a lányunkat. Mit tegyek, ez változik majd, ugye?
Hány évesek vagytok?
Majd hozzászokik ha már lehet vele játszani! Én is úgy babáznék már de még nem jött össze.
Tudod a pasik megijednek a hirtelen felelősségtől. Én sem tudom majd hogyan lesz ha sikerül mert a párom családjába nincs kisbaba.
22/L.
18.15
és ez bevált?
őszintén szólva ha velem szemben ezt a módszert alkalmaznák, én lehet meggyűlölném
"lemondott arra z időre miattam a bulizásról, kocsmázásról"
Ezért talán díjat érdemelne?
Nem érdekel ha lepontoztok, csak egy kérdésem van.
Minek szültél gyereket fiatalon, és miért pont egy ilyen fickónak?
18.15 vagyok
igen, bevalt. muszaj volt ezt tennem mert volt masik harom kisgyerek az elozo hazassagombol, emellett meg munkam isvolt, nagyon elfoglalt voltam, szukseg volt segitsegre. azt mondta a ferjem, hogy "fel a gyerektol", ami azt jelenti, hogy attol fel leejti, osszetori stb. rengeteget beszeltem vele, de semmi nem hasznalt, es mar nagyon tele volt a tokom vele, ezert a kezebe nyomtam a gyereked, azzal, hogy majd este jovok. mukodott a dolog, belatta hogy nincs mitol tartania
pszichológusok írják, hogy a papák inkább akkor oldódnak fel a gyerekkel, mikor már beszélni lehet vele!
én is ezt tapasztaltam, majd meglátod, jól alakul.
A lényeg, hogy szeret téged!
Nagyon aranyos kis humoreszket küldök, legyetek vidámak!
idővel minden rendbe jön
üdv:-anna
Karinthy Frigyes:
A PAPÁM „Hathónapos fiú naplójából”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!