Úgy érzem, a barátom nem szereti a lányunkat. Mit tegyek, ez változik majd, ugye?
Nem szívesen írok ilyet, meg amúgy is eső utáni köpönyeg, de nagyon elhamarkodtátok a gyerekvállalást, mert mindketten éretlenek voltatok erre, ez nyilvánvaló. Te azért, mert nem mérted fel reálisan, hogy a párod alkalmas-e már az apaságra. Ha nekem jelenleg a párom azt mondaná, hogy gyereket szeretne, ÉN mondanám, hogy egyelőre még nem, mert tudom, hogy még nem nőtt fel a feladathoz. Huszonévesek vagyunk amúgy mi is.
Mellesleg nem a levegőbe beszélek. 24 éves volt az apám (tehát nagyon fiatal) amikor én születtem. A húgom születésénél már 30-on felül volt. Látom és érzem a különbséget, ahogy velem meg most a húgommal bánik. Vele sokkal megértőbb, türelmesebb, önzetlenebb. És nem azért, mert engem nem szeretett, hanem mert ő ekkor lett igazi apa.
Sajnálom a helyzetedet, ez sokkal jobb nem lesz, majd a következő (éretten) vállalt gyereknél feltehetőleg jobb apa lesz, ha addig együtt maradtok.
"és mivel szeretjük egymást," -írod kedves Kérdező, és ez a lényeg. Meg fog javulni, amikor már nem olyan "ijesztően" kicsi, hogy szinte "fél tőle",jó kispapa lesz, meglásd. Miért? mert szeret. És aki szeret, az nem kirekesztően szeret - vagyis ha téged szeret, akkor a kicsire is sugárzódik. És kifejeződését ennek, amiket a 18:32-ben már írtam, akkor fogod tapasztalni, ha már kicsit tud kommunikálni szavakkal vele.
Ne aggódj, örüljetek ennek a szép időszaknak, a nehezén (első 3 hónap) túl vagytok!! üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!