Nem szereti a lányunkat?
A gond az hogy megcsaltad. Hiàba règi sèrelem (ahogy írtad), ő nincs tùl ezen.
Talàn azt hitte, a gyerekkel majd bizonyítasz neki, ès tùl tud esni a hűtlensgeden, de ahogy làtszik ez nem sikerült. Esetleg ha ezen mèg kattog is a mai napig, akkor nem kell csodàlkozni, ha ilyeneket szól be, hogy vidd el azzal a gyereket akivel megcsaltad!
1# ez is benne lehet. Bar enis egyszer felreleptem ( csókig jutott a dolog) elmondtam neki megbocsajtott. Persze nem felejti el. Amig friss volt fel-fel emlitette, de a gyerek kapcsan soha sot mar regen nem mondogatja.
Ha ő ugy dontott h ilyen pasinak szul akkor meg is erdemli. Ket emberes dolog.
Szülés utáni depresszió.
Két pillanat alatt lehet ön- és közveszélyes.
Nem, nem tudja "összeszedni magát", ehhez szakember kell.
A lehető leghamarabb.
Miért nem kelsz fel te a gyerekhez éjszaka, hogy megelőzd az idegességet?
Nekem sem és szerintem senkinek sem sétagalopp segítség nélkül gyerekezni.
Szerintem fáradt, kimerült, tehetetlennek érzi magát, és csak ahhoz az emberhez tudna fordulni, aki nem segít neki és megcsalta.
Én veled kiabálnék a helyében.
Gondolom azt hitte a terhessége alatt, hogy majd megváltozol, ha jön a baba, de ehelyett maradtál, aki voltál.
Valószínűleg fáradtság lehet. A lányaim extra korán átaludták az éjszakát, se fogzás, se betegség nem zökkenti ki az alvásukat, de ha véletlenül zaklatottabb egy éjszaka (pl. költözés, tesó születés), az tuti, hogy másodszorra káromkodva mászok ki az ágyból. Rühellek sírásra ébredni. Mondjuk a gyerekekre nem zúdítom rá, mire átérek, magam vagyok a nyugalom.
Kellj fel néha te és próbáld elfeledtetni vele, a patkányságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!