Kismama vagyok, a tb m hogy kell rendezni?
Én elmennék az önkormányzathoz, hogy tudnak-e támogatást adni.
Annak idején én két évig kaptam önkormányzati Tb-t. Nem volt munkám, frissen végeztem.
Ha be tudod mutatni, hogy a pároddal 1 keresetből vagytok, nincs munkád és kismama vagy, szerintem adnak. Legalábbis egy próbát megér.
Ha ez nem megy, akkor OEP-hez menj szerintem és ott ha jól tudom el tudják intézni, hogy akkor megindítják a havi X ezer forintos tb befizetést neked. Mármint hogy te fizeted és akkor biztosított vagy.
Első lépés: járási hivatal hatósági osztályán érdeklődni és elintézni, ha lehet a támogatást.
Ha nem sikerül, nem az OEP-hez, hanem a NAV-hoz kell menni megállapodást kötni.
A jarasi hivatalnal nem tudtak segiteni :/
Navhoz elmegyek a hetfőn es elintezem. Hallottam h van ilyen lehetoseg h magamnak fizessem a 7110 Ft ot havonta , utalni nemtudnék nincs bankszámlánk! De biztos vagyok benne h van csekkes valtozat!!:)
Koszi!!
az azért érdekes, hogy nem tudtak segíteni...
ha szeretnéd, hogy fizessék helyetted, menj be a családsegítőbe, meg tudják írni neked a kérelmet
Nemtudtak segiteni mert nem dolgoztam 365 napot itthon folyamatosan kintrol meg ossze vissza vannak meg papirok.:/
NAVnál remélem segitenek vagy a havi fizetos valtozatot engedik. Mar az is jo lenne. Nem szeretnek tartozasokba bocsátkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!