Bemernétek vállani babát 44 éves nőként, ha a 30 éves párotok nagyon szeretne közös gyeremeket?
Szerintem sem marad meg a ffi.
Ugy vállalj, hogy azt is gondold át, egyedül menne e
Mióta vagytok együtt?
Nem bántásból kérdezem.
Ha te is szeretnéd, akkor igen, de sokáig már ne húzd.
Biztos, hogy nem.
Mondjuk össze sem jönnék ennyivel fiatalabb férfival pont emiatt, hogy ennyi idősen én már nem vállalnék gyereket, még ilyen fiatal pasi pedig egyértelmű, hogy vágyhat rá, pláne, ha még nincs neki.
Ennyi idősen gyereket szülni igenis öreg egy nő! Már 35 fölött rohamosan romlik a hormonháztartás, nő a genetikai rendellenességek esélye, sőt természetes úton nem is biztos, hogy sikerül teherbe esni.
Ez akkor is így van, ha egyébként a kérdező 30-nak néz ki. Ettől még a petefészke 44 éves. Akkor is, ha 360 fokos szögben körbenyaljuk a se.ggét, hogy persze, hamvasan fiatal, szüljön hármat is! Apró: első gyerek lenne?
Ilyen korban szinte biztos, hogy császár. Miért is? Ja, mert természetes úton nem tudja megszülni, mert nem tágul a medence!
Ebben a korban rosszabbul viseli az állandó éjszakázást is. Márpedig pici baba mellett akár egy év eltelhet, mire átaludhat egy éjszakát.
Minimum 47 éves lesz, mire visszamegy dolgozni. Szerintem minden kisgyerekes fiatal anya tud róla mesélni, hogy ez mennyire nem egyszerű. Sokszor új munkahelyet kell keresni. Ez 47+ évesen már önmagában se könnyű. 47+ évesen, több év kieséssel, és kisgyerekkel igazi kihívás.
Gondolom, ennyi idősen ahhoz is fiatal, hogy új szakmát tanuljon és pályát változtasson, ha szükséges. Ugye?
Arról nem beszélve, hogy akármilyen közhely: fel is kell nevelni!
55 évesen öreg, hogy kellő türelemmel legyen egy kisiskolással. Főleg, ha ő már ezerrel klimaxol, és hangulatingadozásai vannak.
60 évesen túl öreg, hogy meg tudjon érteni egy 15 éves lázadó tinit. Már most is más világ van, mint amikor mi voltunk tinik. A generációs szakadék ebben a korban jön ki a legjobban. És bizony a lázadó kamaszt se lehet visszaadni a gólyának!
65 körül lesz, mikor a gyerek még továbbtanul. Már ha tud. Ha tudja anyagilag támogatni. Nem beszélve arról, hogy milyen hátránnyal indul azokhoz képest, akiknek még aktívan dolgoznak a szülei, és segítik lakást venni, stb.
Vagy: 18 évesen mehet dolgozni, hogy a nyugdíjas anyját eltartsa. És ápolja, ha leesik a lábáról.
Amíg más nagymama fut az unokáértaz oviba, és vigyáz rá, amíg a szülők dolgoznak, addig a kérdező reszketeg 70 éves lesz. Ha megéli. De: sebaj, akkor se lesz még öreg, mert sértő ilyet írni.
Inkább tegye tönkre egy ember életét (a gyermekéért), csak nehogy beismerje, hogy 44 évesen nem fiatal.
Ha ezért a 30 éves pasija elhagyja, akkor jobb is, ha megy.
Hogy mennyi rosszindulatú ember van itt. Hihetetlen.
Kérdező: van már gyereked? Mennyi? Mennyi idősek?
Mióta vagy együtt a pároddal?
Utolsó, ez nem rosszindulat. Lehet hogy az egyel előbbi válaszoló kissé nyersen fogalmazott, és ridegen, de sajnos van igazság abban, amit ír.
Engem édesanyám 40 évesen szült, és valóban éreztem hátrányait. Most tekintsük el attól, hogy jajj nem értett meg úgy kamaszként, meg igazából soha, mert tudom hogy ez nem csak kor függő. Volt barátnőm, akinek szintén idősebb anyukája volt, de amúgy "jófej".
Ezen kívül nem valami jó érzés mikor vagy olyan 20 éves, de már azon mélázol, vajon a te szüleid megélik-e a te gyerkőceidet? Bennem ez pl. úgy merült fel, hogy a "normál" korban született tesóm épp családot alapított...vajon az enyémet látni fogják? Vajon az enyémmel fognak nyaranta heteket eltölteni? (nem nem miattam érdekes, miattuk) Vajon nekem ott lesznek úgy mint a tesómnak? Meg még ezer ilyen érzés, kérdés, ami átlag 20 évest nem igen foglalkoztat, és baromi nem jó hidd el.
És mondom ezt úgy hogy nem vagyok az a mindenki szüljön 20 évesen beállítottságú, én is leszek 30-31 körül mire aktuális lesz.
Tehát, nem csak odáig kellene látni hogy rosszindulat, hanem hogy mi a nyers valóság :(
De ettől függetlenül mindenkinek a legjobbakat kívánom, aki ebben az élethelyzetben van esetleg. Nem egy lehetetlen dolog, csak nehezebb.
Természetesne nem.
- nem vagyok fiatal
- ha elhagy, akkor ott maradok egy gyerekkel, akit Ő akart, de NEM Ő fogja nevelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!