Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki ha újrakezdh...

Van itt olyan aki ha újrakezdhetné, nem vállalna gyeremeket? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
De vállalnék, csak jóval később (úgy 30 után) és valószínű csak egyet ha még egyszer kezdhetném, dehát nem kezdhetem még egyszer.
2012. szept. 9. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Később vállalnék, és más körülmények között...
2012. szept. 9. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is később vállalnék,és kisebb korkülönbséggel.De már nem így van,ebből kell kihozni a maxot ;)
2012. szept. 9. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:

én meg előbb azt hiszem. és akkor mindjárt kettőt :)

26 évesen szültem, ezzel nem is lenne baj, de mikor 1 éves volt a fiam, a válság utolért minket is (vállalkozók voltunk) és szó szerint értsd, mindenünket elvesztettük :(

lakás, vállalkozás, hónapokig azt se tudtuk holnap mit eszünk... áhh, de most már látom, hogy ki tudunk jönni mi mindenből ha kell :) csak sajnos nem lett kistesó és nem is lesz jó darabig mivel a gyed alatt megszűnt ugye a munkaviszonyom :(

Te megbántad?

2012. szept. 9. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is később vállalnék.

25 évesen szültem, az anyagi körülmények és a párkapcsolat is jó volt, ezeken nem változtatnék.

2012. szept. 10. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is később vállalnék...

Iskola (OKJ) után szültem meg a lányom, gyesre mentem. Most lesz 3 éves a jövő hónapban, ő megy óvodába, de nekem nem sok kilátásom van munkaügyben, és félek, mi van, ha nem lesz:-S

(Ez egy másik dolog, és nem különösebben izgat más véleménye, de rohadtul unom, hogy a környezetemben, családban mindenki azzal b@sztat, milyen jó a minél kisebb korkülönbség... Abba senki nem gondol bele, hogy mennyi jutna, ha gyesre szülnék még egyet...)

2012. szept. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!