Van itt olyan aki ha újrakezdhetné, nem vállalna gyeremeket? Ha igen miért?
én meg előbb azt hiszem. és akkor mindjárt kettőt :)
26 évesen szültem, ezzel nem is lenne baj, de mikor 1 éves volt a fiam, a válság utolért minket is (vállalkozók voltunk) és szó szerint értsd, mindenünket elvesztettük :(
lakás, vállalkozás, hónapokig azt se tudtuk holnap mit eszünk... áhh, de most már látom, hogy ki tudunk jönni mi mindenből ha kell :) csak sajnos nem lett kistesó és nem is lesz jó darabig mivel a gyed alatt megszűnt ugye a munkaviszonyom :(
Te megbántad?
Én is később vállalnék.
25 évesen szültem, az anyagi körülmények és a párkapcsolat is jó volt, ezeken nem változtatnék.
Én is később vállalnék...
Iskola (OKJ) után szültem meg a lányom, gyesre mentem. Most lesz 3 éves a jövő hónapban, ő megy óvodába, de nekem nem sok kilátásom van munkaügyben, és félek, mi van, ha nem lesz:-S
(Ez egy másik dolog, és nem különösebben izgat más véleménye, de rohadtul unom, hogy a környezetemben, családban mindenki azzal b@sztat, milyen jó a minél kisebb korkülönbség... Abba senki nem gondol bele, hogy mennyi jutna, ha gyesre szülnék még egyet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!