Mit szóltok ehhez a probléma megoldáshoz? (gyerekek közt konfliktus, szülőkről van szó)
1-es, akkor se zargatnál egy idegent, ha a gyereked terrorizálná és az iskola nem tenne semmit?
Kérdező, azóta javult a helyzet a gyerekek között?
Nagy valószínűséggel a tanárok agyát felvilágosítanám, hogy ha ők nem képesek megvédeni a fiam, megbüntetni a terrorizálót, és gyakorlatilag nem csináltak semmit, akkor nekem kell, mert ezt nem fogom ölbetett kézel nézni.
Valszeg a tanár előtt adnék engedély a gyerekemnek, h ilyen helyzetben nyugottan üssön vissza, hiszen ha a kis Döncikének szabad verekednie büntetlenül, akkor neki is. És ha a tanárnéni újra felháborodna, ismét felvilágosítanám és akár tovább is mennék, ha az igazgató is tesz rá.
A fiam beíratnám küzdősportra.
Engem bántottak a suliban, mindenki tett rá, ezért nekem a bicska nyílik a zsebemben, főleg, ha a gyerekemről van szó. Akkor nem ismerek se embert, se Istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!