Miért nem veszi észre milyen?
Figyelt kérdés
Egyik rokonom nagyon közel áll hozzánk. Kiskoromtól kezdve nevelni akar, kritizál, leszól stb. Azt hittem, majd ha lesznek gyerekei leáll. De sajnos nem. A nevelési célzatot, még megértem hogy jóból teszi. De amióta megvannak a gyerekei, beléjük is azt neveli, hogy én rossz vagyok. ÉS nem értem a miértjét. Ráadásul amiért anno engem megbüntetett, és leszidott, hogy hogy viselkedek, a gyerekeinek hagyja. Sőt, észre sem veszi, hogy a gyerekei rosszabbak mint én voltam kiskoromban. Ez vajon mitől van? Mert oké értem én, hogy mindenki elfogult a saját gyerekével szemben, na de ennyire vak hogy nem látja...?2017. aug. 16. 11:39
1/2 anonim válasza:
Mondd el neki mit gondolsz. Hogy nem akarsz rosszba lenni vele de rosszul esik, hogy így viselkedik veled. Kérdezd meg a miértjét.
És igen. Sok szülő szerint a saját gyerekei szentek és semmi rosszat nem csinálnak.
Vagy bánj úgy a gyerekeivel ahogy ő bánt veled aztán ha észreveszi mondd hogy tőled tanulta és hogy ilyen ember ő valójában. Te csak megmutattad neki.
Világosítsd fel, hogy vannak neked szüleid akik nevelnek nem kell neki is.
2/2 anonim válasza:
Miért ilyen fontos neked az, hogy egy anti-empatikus senki mit gondol rólad?
Éld az életedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!